Kantoorverlichting

Kantoorverlichting

Als elektrotechnisch installatiebedrijf leggen wij ook kantoorverlichting aan in grote en kleine kantoorcomplexen en bedrijven. Met oog op duurzaamheid werken wij voornamelijk met led verlichting en/of hoogfrequent verlichting.

Kantoorverlichting en duurzaamheid

Borms Elektrotechniek heeft ruime ervaring in het inrichten van de verlichting van kantoorgebouwen. Desgewenst bekijken wij samen met de architect naar alle mogelijkheden, uw wensen en gestelde eisen voor de juiste kantoorverlichting. Vanzelfsprekend geven wij hierover gericht advies, zodat wij alle ruimtes kunnen bekijken en een voorstel kunnen doen van de mogelijkheden. Indien u zelf ideeën heeft, spreken wij dit graag met u door.

Kantoorverlichting

Kantoorverlichting op maat voor elk kantoor

In principe leggen wij elk soort verlichting aan. Afhankelijk van de ruimte(s) binnen uw kantoor, zullen wij een voorstel doen van de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij ook kantoorverlichting op verzoek leveren en installeren, indien u al precies weet wat u wilt. Wellicht dat een grote, hal, magazijn, vergaderkamer, donkere ruimtes of winkelruimte een andere soort verlichting vraagt dan een klein kantoor met veel lichtinval.
Waar wenselijk adviseren wij led verlichting, waardoor u gelijk kosten kunt besparen op uw energierekening. Vaak is dit één van de grootste kostenposten binnen bedrijven. Waarom zouden wij dan niet kijken naar de mogelijkheden waar het goedkoper kan?

Ook op zoek naar energiezuinige kantoorverlichting?

Met oog op Verantwoord Maatschappelijk Ondernemen wordt Borms Elektrotechniek steeds vaker gevraagd om oude verlichting te vervangen door led verlichting. Om er zeker van te zijn dat u hiermee de juiste investering doet, geven wij graag gericht advies over alle mogelijkheden. Ook voor u en uw bedrijf kunt u zeker energiekosten besparen door verantwoord met verlichting om te gaan en hierin de juiste keuzes te maken.

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Kantoorverlichting aanvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kantoorverlichting voor uw kantoor of bedrijf? Doe een aanvraag en spreken wij op korte termijn alles met u door.

    ×