Verlichting

Uw elektricien voor duurzame verlichting

Bent u op zoek naar een vakkundige elektricien die bij u thuis of op kantoor verlichting komt aanleggen? Borms Elektrotechniek is de elektricien die gespecialiseerd is in de aanleg en installatie van duurzame led verlichting voor kantoor en interieur. Wij verrichten onze werkzaamheden in heel Nederland. Met onze zeer uitgebreide ervaring als elektricien en in de installatietechniek, plaatsen en onderhouden wij al vele tientallen jaren verlichting installaties voor bedrijven en particulieren. U leest hieronder meer over wat wij op het gebied van verlichting voor u kunnen beteken. Direct contact met ons opnemen voor meer informatie mag uiteraard ook. Bel of mail ons gerust!

Led interieurverlichting

Als u interesse hebt in led interieurverlichting, kunnen wij u uitgebreid informeren over de installatie van deze verlichting, afhankelijk van uw wensen en het budget dat u hieraan wilt besteden. Zeker met oog op duurzaamheid geven wij u graag het juiste advies en laten we u de vele mogelijkheden van kwalitatief hoogstaande led interieurverlichting ervaren.

Waarom led interieur verlichting?

Heeft u al uw gloeilampen al door spaarlampen vervangen? Of heeft u misschien nog halogeenlampen in huis? Weet dan dat u veel energie bespaart wanneer u overstapt op led interieurverlichting. Dat betekent dus een besparing op uw energierekening, waarmee u ook de belasting van het milieu vermindert. Dat is in deze dure (energie) tijden zeker stof tot nadenken. Als elektricien geven we u dan ook graag advies bij de aanschaf en het aanleggen van led verlichting voor uw interieur.

Glasvezel aansluiting

Vele mogelijkheden van led verlichting

Als elektricien hebben wij een zeer ruim assortiment led verlichting. Samen met u kunnen we hieruit een keuze maken uit de led interieurverlichting die past bij uw interieur, smaak en de door u gewenste kleuren. Dit kan zowel binnenshuis zijn, maar ook buiten. Wat dacht u van fraaie gevel verlichting of verlichting bij de entree of uw voordeur? Er is veel keuze in duurzame verlichting.

Verlichting voor kantoren

Wij leggen als elektricien van een elektrotechnisch installatiebedrijf ook kantoorverlichting aan in grote en kleine kantoorcomplexen en bedrijven. Ook hierbij werken wij voornamelijk met led verlichting en/of hoogfrequent verlichting.

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Kantoorverlichting op maat

In principe leggen wij elke soort verlichting aan. Afhankelijk van de ruimte(s) in uw bedrijf, doen wij u een voorstel van de mogelijkheden en leveren en installeren wij alle verlichting.
In het kader van Verantwoord Maatschappelijk Ondernemen worden wij als elektricien steeds vaker gevraagd om in kantoren oude verlichting te vervangen door led verlichting. Om er zeker van te zijn dat u hiermee een goede investering doet, geven wij u graag gericht advies over alle mogelijkheden met verlichting in uw kantoor om hierbij energiekosten te besparen.

Contact met de elektricien van Borms opnemen

Wil u een elektricien van Borms inschakelen om bij u thuis verlichting te vervangen of nieuw aan te leggen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van verlichting voor uw kantoor of bedrijf? Neem dan gerust contact op met Borms Elektrotechniek. Bel of mail ons via 023 534 99 05 en info@borms.nl

    ×