Beveiligingssysteem

Beveiligingssysteem

Borms Elektrotechniek werkt samen met NVD Beveiligingen en realiseren samen een betrouwbaar beveiligingssysteem , bij zowel grote- als kleine bedrijven, kantoorcomplexen en woningen. De beveiligingssystemen voldoen aan de gestelde richtlijnen en veiligheidseisen die aan een beveiligingssysteem gesteld worden.

Het juiste beveiligingssysteem voor uw bedrijf

Uw bedrijf, kantoor, winkelpand, opslagruimtes en goederen kunnen in bepaalde gevallen veiligheidsrisico’s lopen. Daarbij zult u natuurlijk ook bezoekers, leveranciers en klanten ontvangen die uw kantoor of bedrijfspand binnenlopen. Daarnaast zijn er diverse medewerkers die wellicht vrijelijk door uw bedrijf bewegen. Heeft u wel eens over de bedrijfsveiligheid van uw bedrijf, eigendommen en goederen nagedacht? Om eventuele problemen te voorkomen, is het raadzaam om een goed beveiligingssysteem te laten aanbrengen om uw organisatie op de juiste manier te beveiligen.

Borms Elektrotechniek heeft veel ervaring in het beveiligen van winkelpanden, kantoren, bedrijven en woningen met een kwalitatief beveiligingssysteem.

Beveiligingssysteem

Beveiligingssysteem voor woningen

Naast het aanleggen van een beveiligingssysteem voor bedrijven, leggen wij deze ook bij woningen aan. Daarbij kunt u een keuze maken hoe en op welke manier u uzelf, uw gezin en eigendommen wilt beveiligen. Daarvoor kunnen wij verschillende alarmsystemen leveren en aanleggen. Denk aan een beveiligingssysteem met camera’s, lichten of harde geluiden met een bewegingsdetector. Natuurlijk staat dit ook in teken van inbraakpreventie om uw woning zo goed mogelijk te beveiligen en ongewenste bezoekers buiten uw deur te houden.

Beveiligingssysteem met service en onderhoud

Als wij een beveiligingssysteem bij u installeren, kunnen wij u ook een stuk service en onderhoud aanbieden, net zoals bij een groot deel van onze andere diensten. Zo weet u altijd zeker dat uw beveiligingssysteem goed werkt en goed wordt onderhouden.

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Welk beveiligingssysteem heeft u nodig?

Een paar voorbeelden van beveiligingssystemen die wij leveren :
• Alarmsystemen
• Inbraakpreventie
• Brandmeldsysteem
• Intercom systeem
• Bliksembeveiliging

Beveiligingssysteem aanvragen?

Wilt u graag advies over het juiste beveiligingssysteem voor uw winkelpand, bedrijf, kantoor of voor uw eigen huis? Doe gelijk een aanvraag en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden met u te bespreken.

    ×