Kabeltelevisie

Kabeltelevisie

Als installatiebedrijf kunt onze installateur ook inschakelen voor het aanleggen van kabel tv. Dit doen wij zowel bij nieuwbouwprojecten, bedrijven als particulieren.

Kabeltelevisie aanleggen

Kabeltelevisie komt meestal de woning binnen via de woonkamer of meterkast. Bij kabeltelevisie aanleggen, wordt de tv kabel aansloten op een abonnee overgave punt (AOP). De signaalsterkte is voor één aansluiting voldoen. Moeten er meerdere aansluitingen gemaakt worden, kan er een versterker tussen geplaatst worden. Daarbij kan de tv kabel naar boven worden doorgetrokken, zodat er ook op één of meerdere slaapkamers of zolder televisie ontvangst is.

Kabeltelevisie

Vakkundige kabel tv met goede kabel infrastructuur

Bij kabel tv is het belangrijk dat de juiste bekabeling wordt gebruikt en een deugdelijke kwaliteit versterker. Dit geeft het beste signaal en dus ook de beste beeldkwaliteit. Borms Elektrotechniek werkt alleen met de beste tv bekabeling, zowel voor televisie als internet. Daardoor heeft u de beste kwaliteit en het meeste plezier van uw kijk en luistergenot. Een goede kabel infrastructuur voorkomt storingen, aangezien de meeste storingen door verouderde kabels, connectoren of foute installaties worden veroorzaakt.

Internet kabel

Bij meer dan 98 procent van de huishoudens kunnen radio- en televisiezenders via de kabel worden ontvangen. Internet kabel of te wel kabeltelevisie hebben ook veel meer voordelen dan analoog ontvangst. Nadat wij een kabelnetwerk hebben aangelegd, kunt u via uw aangesloten kabelexploitant de radio- en televisiezenders ontvangen. Zowel analoog als digitale zenderpakketten. Echter zal de analoge uitzending van tv zenders in de komende jaren geleidelijk vervangen worden door digitale uitzending.

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Kabeltelevisie aanleggen?

Wilt u kabeltelevisie aanleggen door een erkend installateur? Neem gelijk contact met ons op en nemen wij uw aanvraag gelijk in behandeling.

    ×