Service en Onderhoud

Service en Onderhoud

Als elektrotechnisch installatiebedrijf geven wij graag hoge service voor het beheer en onderhoud van de door ons aangelegde elektrotechnische installaties.

U vindt een goede service toch ook belangrijk?

Met onze expertise en jarenlange ervaring in de elektrotechniek, verlenen wij graag de beste service en zijn uw elektrotechnisch specialist bij vragen, problemen, storingen en onderhoud. U kunt bij ons een onderhoudsabonnement afsluiten, zodat wij het beheer en onderhoud van onze installaties op ons kunnen nemen. Daarmee kunnen storingen, mogelijk gevaar en calamiteiten voorkomen worden. Tenslotte kennen wij het gebruik en de functies van onze apparaten en installaties het beste.

Glasvezel aansluiting

Maatwerk beheer van elektrotechnische installaties

Met ons maatwerk beheer van elektrotechnische installaties kunt u zelf aangeven waar u behoefte aan heeft en in welke mate u een onderhoudsabonnement wilt afnemen. Een goede service en onderhoud is onontbeerlijk om de aangebrachte technische installaties binnen uw bedrijf, pand of woning goed functionerend te houden. Daarbij kijken wij altijd naar de beste oplossingen voor service en onderhoud.

U kunt ons inschakelen voor het technisch beheer van onder meer:
• Elektrotechnische Installaties
• Data installaties
• Intercom systemen
• Ventilatiesystemen
• Beveiligingssystemen
• Bliksembeveiliging

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Storingsmeldingen? Wij komen langs

Als u een storing heeft of een defect apparaat of installatie, kunt u met één telefoontje ons vragen om de storing of probleem op te lossen. Wij maken dan gelijk een afspraak en komt één van onze installateurs bij u langs om het probleem te verhelpen. Zo kunnen wij de veiligheid, comfort en continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten met onze hoge service garanderen.

Verplicht onderhoud aan installaties

Als bedrijf bent u verplicht om uw installaties en machines goed te onderhouden, om te voorkomen dat dit naar problemen, mankementen en onveilige situaties leidt. Met een onderhoudsabonnement van Borms Elektrotechniek, kunnen wij jaarlijks de door ons geleverde en geïnstalleerde installaties controleren en bewaken. Daarbij kunnen wij dan tijdig eventuele mankementen ontdekken en hierop gelijk actie ondernemen.
Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden van technisch beheer, service en onderhoud? Klik op de aanvraagbutton en nemen wij snel contact met u op.

    ×