Bliksembeveiliging en Overspanningsbeveiliging

Bliksembeveiliging en Overspanningsbeveiliging

Bij Borms Elektrotechniek kunt u ook terecht voor bliksembeveiliging en overspanningsbeveiliging in opdracht van bedrijven, bouwbedrijven, installateurs, woningcorporaties en eindgebruikers. Wij leveren en installeren in samenwerking met Jules Goossens bliksembeveiliging en kunnen hiermee risico’s op overspanning en de gevolgen hiervan wegnemen.

Schade door blikseminslag voorkomen

Blikseminslagen kunnen veel schade aan uw bedrijf, elektrische installaties, apparaten en systemen veroorzaken, waarbij brand natuurlijk één van de grootste gevaren is. Om dit te voorkomen en uw bedrijf, goederen, systemen en natuurlijk ook uw personeel te beschermen, is een goede bliksembeveiliging een noodzaak. Een bliksembeveiliging installatie zorgt ervoor dat de bliksemstroom wordt afgeleid naar de aarde, zonder dat dit verdere schade kan veroorzaken. Daarbij wordt brand, schade en letsel voorkomen.

Bliksembeveiliging en Overspanningsbeveiliging

Interne en externe bliksembeveiliging

Externe of uitwendige bliksembeveiliging bestaat uit een bliksemafleider op het dak, welke de blikseminslag opvangt en door afgaande leidingen en aarde elektroden naar de aarde laat afvloeien. Interne of inwendige bliksembeveiliging zorgt ervoor dat eventuele schade aan elektrische en elektronische installaties beperkt wordt en dat te hoge spanningen worden voorkomen. Borms Elektrotechniek levert bliksembeveiliging die voldoet aan de NEN kwalificaties. Hierdoor kunnen zowel bedrijfspanden als apparatuur en elektrische installaties beschermd worden tegen blikseminslag.

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Bliksembeveiliging aanvragen?

Wilt u graag advies en meer informatie over bliksembeveiliging? Na uw aanvraag en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden met u te bespreken.

    ×