Met Led verlichting kunt u zowel het milieu als uw rekening sparen

Bij Borms Elektrotechniek kunt u ook terecht voor het laten aanleggen en installeren van led verlichting. In teken van duurzaamheid is er steeds meer vraag naar led verlichting. Als duurzame led installateur kunnen wij dus ook led verlichting aanleggen in opdracht van bouwbedrijven, aannemers, bedrijven, maar ook bij de particulieren thuis.

Kent u de richtlijnen van led verlichting?

De Europese Commissie heeft bepaald dat het energieverbruik sterk moet worden verminderd. Daarvoor is de “Richtlijn Energie verbruikende Producten” opgesteld. Daarbij is gesteld dat energievretende verlichtingsproducten uit de handel moeten worden genomen. Deze richtlijn heeft mede tot gevolg dat normale gloeilampen en TL lampen niet meer verkocht worden. Om enerzijds het milieu te besparen en uw energierekening te verlagen, is LED verlichting dan ook de beste optie.

Waarom LED verlichting ?

Led verlichting is gebaseerd op een halfgeleider component LED. Deze LED zet elektrische energie om in zichtbare elektromagnetische straling, wat dus licht genereert. Sinds de jaren 90 is led verlichting steeds belangrijker geworden en is er meer vraag naar, omdat led verlichting het milieu spaart, veel langer meegaat en ook veel zuiniger is. Led verlichting wordt voor steeds meer toepassingen gebruikt, waardoor de totale energiekosten verder zullen verminderen.

Led verlichting is beste alternatief voor gloeilampen

Led verlichting is het beste alternatief voor gloeilampen, oude spaarlampen, Tl verlichting en halogeenlampen. Auto’s en televisies gebruiken nu ook al veel vaker led lampen. Met oog op de nieuwste ontwikkelingen zullen er nog veel meer toepassingen met led verlichting worden gemaakt. Met led verlichting bent u dus op de toekomst voorbereid.

De voordelen van Led verlichting

• Langere levensduur
• Een hoger rendement
• Led verlichting is milieuvriendelijk
• Led lampen breken minder snel en zijn schokbestendig

Kijk ook bij led buitenverlichting of als u specifiek op zoek bent naar interieurverlichting of kantoorverlichting.

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer informatie over led verlichting voor uw bedrijf, kantoor, winkelpand of woning? Hieronder kunt u een informatieverzoek aanvragen en nemen wij snel contact met u op.

Hieronder kunt u een informatieverzoek aanvragen en nemen wij snel contact met u op.