Ventilatiesystemen

Ventilatiesystemen

Borms Elektrotechniek levert en installeert ook ventilatiesystemen bij zowel bedrijven, kantoren als woningen. Elke ruimte waarin wordt gewerkt, geleefd en geslapen heeft goede ventilatie nodig om de lucht schoon en vers te houden. Een ventilatiesysteem van Borms Elektrotechniek kan er voor zorgen dat de lucht in een ruimte regelmatig wordt ververst en gezuiverd.

Het juiste ventilatiesysteem voor werken en/of wonen

Er zijn verschillende ventilatiesystemen waarmee de lucht kan worden ververst. Dit kan zowel op een natuurlijke manier (raam of deur open zetten) of met mechanische ventilatie door middel van een aangebracht ventilatiesysteem. Dit zorg niet alleen voor een schonere lucht om in te ademen, maar voorkomt ook een te hoge vochtconcentratie, waardoor schimmels meer kans krijgen. Indien er in een ruimte veelvuldig wordt gekookt, gedoucht, gestookt en geleefd wordt, is de lucht al snel vochtig en vervuild. Met een goed ventilatiesysteem kan dit voorkomen worden.

Ventilatiesystemen

Ventilatiesystemen: de mogelijkheden

Op het gebied van ventilatiesystemen, zijn er verschillende mogelijkheden om gebouwen en woningen frisser, gezonder, comfortabeler en energiezuiniger te maken. Wij kunnen diverse ventilatiesystemen leveren en installeren, die worden afgestemd op de eisen waaraan de ruimte moet voldoen en de intensiviteit waarin in een bepaalde werk- of leefruimte wordt gewerkt of geleefd. Als specialist op het gebied van elektrotechniek, leveren wij altijd een ventilatiesysteem van hoge kwaliteit en kunnen deze desgewenst ook onderhouden.

Wat voor ventilatiesystemen zijn er?

Er zijn centrale ventilatiesystemen voor alle verblijfsruimtes, maar ook decentrale ventilatiesystemen die elke verblijfsruimte apart kunnen ventileren. Deze zijn ook makkelijk in gebouwen op te hangen en hoeft niet het hele kanalenwerk verlegd te worden. Daarnaast zijn er gebalanceerde ventilatiesystemen met warmteterugwinning en speciale schoolventilatiesystemen. Onze elektrotechnische expert van Borms Elektrotechniek kan u precies uitleggen welk ventilatiesysteem voor uw gebouw, kantoor, bedrijfspand of woning het beste is.

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Ventilatiesysteem aanvragen?

Wilt u graag advies over het juiste ventilatiesysteem voor uw winkelpand, bedrijf, kantoor of voor uw eigen huis ? Doe gelijk een aanvraag en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden te bespreken.

    ×