Fusielassen

Fusielassen

Borms Elektrotechniek is gespecialiseerd in fusielassen met fusieapparatuur van Furukawa, waarbij wij glasvezels kunnen lassen met de nieuwste technieken. De fusielasapparatuur van Furukawa heeft een marktleiders positie in de Benelux en deze machine geeft perfecte resultaten. Hiermee kunnen wij glasvezelkabel aanleggen.

Glasvezels in eigen beheer lassen

Met de fusieapparatuur van Furukawa kunnen wij glasvezels in eigen beheer lassen, waardoor het voor onze opdrachtgevers nog makkelijker wordt om een volledige data installaties met de benodigde glasvezelproducten te laten aanleggen. De Furukawa lasapparaten maken fusielassen simpel en snel en het zijn dan ook de meest gebruikte lasapparaten in de Benelux. Wij zetten deze lasapparaten dan ook dagelijks in bij glasvezel aansluiten.

Fussielassen

Volledige service en ondersteuning

In samenwerking met Simac Electronics staat Borms Elektrotechniek garant voor een volledige lokale service en ondersteuning bij fusielassen met de apparatuur van Furukawa. De service engineers die met deze apparaten werken zijn zeer getraind. Eventuele storingen aan de fusieapparatuur kunnen dan ook vrij snel verholpen worden. Met deze kwaliteit en service kan Borms Elektrotechniek garant staan voor optimale werking van onze fusielasapparaat bij het aanleggen van glasvezel.

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

    ×