Voor een kwalitatief video-intercom systeem van Borms Elektrotechniek

Intercom systeem

Borms Elektrotechniek kan ook een (draadloos) video-intercom systeem aanleggen, waarbij u kunt kiezen uit een intercom systeem met of zonder uiteenlopende extra opties. Wij leveren en installeren diverse standaard intercom systemen, een modulair opgebouwd intercom systeem of bijvoorbeeld een GSM intercom systeem.

Welk intercom systeem heeft u nodig?

Al jarenlang installeren wij een video-intercom systeem, die voor uw bedrijfspand, kantoor of woonhuis wordt geadviseerd. Daarover gaan wij graag met u in overleg. Hierbij heeft u een ruime keuze in standaard en draadloze intercom systemen, met of zonder camera of video. Het is geheel aan u waarom u een intercom systeem wil laten aanleggen en op welke manier dit bijdraagt aan de veiligheid van uw bedrijf, kantoor, winkelpand of woning. Daarom spreken we dit graag met u door en kunnen u gelijk adviseren welk intercom systeem voldoet aan uw wensen en eisen.

Standaard video-intercom systeem

Uit ons ruim assortiment van intercom systemen, kunt u kiezen uit een standaard intercom systeem, welke u desgewenst altijd kunt uitbreiden. Denk aan een eenvoudige deurintercom, een deurbel met camera of een uitgebreid video intercomsysteem. U kunt ook kiezen uit een modulair opgebouwd intercom systeem met een codepaneel en/of GSM module.

Draadloos video-intercom systeem

Wij kunnen een draadloos video-intercom systeem leveren en installeren. De intercom systemen waarmee wij werken zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Daarbij houden wij hierin ook de nieuwste ontwikkelingen in de gaten en geven u advies bij een intercom systeem dat aan uw wensen en eisen voldoet. Dit is mede afhankelijk waarvoor u het draadloze intercom wilt gebruiken. Bij een draadloos intercom systeem hoeft geen bekabeling te worden aangelegd.
Kijk ook bij beveiligingssysteem voor het beveiligen van uw bedrijfspand, kantoor of woning.

video-intercom systeem laten aanleggen?

Wilt u een video-intercom systeem laten aanleggen, maar u wilt graag eerst advies om een intercom te kiezen die past bij uw wensen? Doe een aanvraag en spreken wij alle mogelijkheden met u door.