Intercom systeem

Intercom systeem

Borms Elektrotechniek kan ook een (draadloos) video-intercom systeem aanleggen, waarbij u kunt kiezen uit een intercom systeem met of zonder uiteenlopende extra opties. Wij leveren en installeren diverse standaard intercom systemen, een modulair opgebouwd intercom systeem of bijvoorbeeld een GSM intercom systeem.

Adviseur Elektrotechniek & Installatietechniek

Als adviseur elektrotechniek houden wij ons dagelijks bezig met het adviseren, installeren en onderhouden van diverse soorten elektrotechniek, zoals data installaties, ventilatiesystemen of bijvoorbeeld bij bliksembeveiliging voor uw bedrijfspand. Daarbij kijken wij naar de beste oplossingen, duurzaamheid en kostenbesparingen. Als u er de voorkeur aan geeft om een nieuwbouwproject of renovatieproject voor advies en begeleiding uitvoerig met ons te bespreken, kunt u altijd een beroep ons doen.

Intercom systeem

Elektrotechniek bij nieuwbouwprojecten

Als deskundig installatiebedrijf, zijn onze technische installateurs vaak betrokken bij nieuwbouwprojecten. In de afgelopen jaren hebben wij zowel bij grote projectontwikkelaars, woningcorporaties, utiliteitsbouw, aannemers en particulieren grootschalig en kleinschalig installatiewerk verricht. Borms Elektrotechniek levert daarnaast ook diverse apparatuur en benodigdheden die u in onze workshop kunt vinden.

Installateur voor particulieren

Of het nu gaat om elektriciteit aanleggen of ander klein installatiewerk, wij verrichten ook diverse activiteiten op het gebied van elektrotechniek en installatietechniek voor particulieren en huiseigenaren. Wellicht wilt u de mogelijkheden weten van glasvezel voor razendsnel internet, of bent u zich bewust van inbraakpreventie en kunnen wij een camera of beveiligingssysteem aanleggen.

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Installateur nodig?

Wilt u graag een erkend installateur op het gebied van installatietechniek voor divers installatiewerk voor uw nieuwbouwproject, renovatieproject of particuliere klus? Doe gelijk een aanvraag en nemen wij zo snel mogelijk contact met ons op.

    ×