Data installaties / VOIP

Data installaties/ VOIP

Een van onze specialismen is het aanleggen van data installaties, VOIP en netwerkbekabeling bij bedrijven, winkels, en kantoren. Goede en complete data installaties zijn van cruciaal belang bij data transmissies, netwerkverbindingen en communicatie.

Data installaties en bekabeling systemen

Data installaties doen wij bijvoorbeeld bij het aanleggen van bekabelingssystemen, en netwerkinfrastructuren bij computer- en telefonie applicaties. Door de steeds sneller wordende datanetwerken, het groeiend aantal dataverkeer en intensief gebruik van het netwerk, vraagt dit om hoogwaardige infrastructuur. Daarbij is het van belang dat de data installatie en de infrastructuur geschikt wordt gemaakt voor toekomstige uitbreiding.

Data installaties / VOIP

Data installaties en vakkundige netwerkbekabeling

Doordat de ontwikkeling van hardware en gevraagde software razendsnel verloopt, zijn de juiste elektrotechnische aansluitingen heel belangrijk. Bij het aanleggen van data installaties, werken wij veelal met glasvezel en zijn zeer bedreven in fusielassen als wij glasvezel aansluiten. Met speciale glasvezel databekabeling kunt u gegarandeerde hoge snelheid van datatransmissie behalen.

Telefoon, data, VOIP en draadloze netwerken

Als installateur kunnen wij ook telefonie, VOIP en draadloze netwerken bij uw bedrijf, kantoor of nieuwbouwproject aanleggen. Wellicht dat u kiest voor glasvezelbekabeling of wilt u mogelijk voor de meest moderne data installatie gaan, waarbij u waar nodig kunt uitbreiden in de toekomst. Tenslotte wordt er continue geïnnoveerd en staat de technologie niet stil. Als vooruitstrevend installatiebedrijf, zijn wij altijd op de hoogte van de beste mogelijkheden en geven ook graag advies bij het doorvoeren van kostenbesparingen en duurzaamheid.

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Heeft u een data installatieprobleem?

Ondervindt u problemen bij het aanleggen van data installaties, VOIP of zoekt u de beste oplossing voor een maatwerk data installatie? Omdat wij ons juist onderscheiden door met vooruitziende blik met u meedenken, gaan wij samen met u naar de beste oplossing kijken en komen met een voorstel waardoor de data installatie doorgang kan vinden, of kan worden vernieuwd, aangepast of geoptimaliseerd.

Data installaties laten aanleggen?

Heeft u een opdracht op het gebied van data installaties of VOIP die u door een erkend installateur wil laten uitvoeren? Neem gelijk contact op en wij zien uw aanvraag tegemoet.

    ×