Glasvezel en internet

Glasvezel en internet

Met glasvezel internet is het mogelijk om internet over glasvezel af te nemen. Dit heeft veel voordelen omdat de internetsnelheid nagenoeg zonder verliezen qua snelheid nagenoeg dezelfde snelheid blijft behouden van uw aangeboden snelheid van uw internet provider. Borms Elektrotechniek legt interne glasvezel aan, om met de snelheid van het internet gebruik te kunnen maken. Dit doen wij in de praktijk in opdracht van aannemingsbedrijven, gemeenten, scholen, particulieren en bij grote bouwprojecten of renovaties.
Glasvezel internet

Meer internetsnelheid met glasvezel en internet

Veruit willen de meeste mensen glasvezel internet vanwege de enorme internetsnelheid die glasvezelverbinding met zich meebrengt. Met de snelheid van het licht kan met glasvezel internet data overgebracht en ontvangen worden. Daarnaast biedt glasvezel internet ook meer veiligheid en ongelimiteerde mogelijkheden. Helaas kunnen bestaande netwerken de vraag naar snelle en meer digitale diensten niet meer aan. Mede omdat de vraag hiernaar blijft toenemen. Glasvezelkabel is toereikend voor de komende technologische ontwikkelingen, aangezien glasvezelverbinding zo veel meer mogelijkheden biedt.

Glasvezel en internet

Waarom glasvezel en internet de toekomst is

In tegenstelling tot glasvezel internet, zijn andere soorten verbindingen, zoals kabelverbinding gevoeliger voor storingen via de ether of radiogolven. Bovendien heeft een kabelverbinding soms technische beperkingen. Met glasvezel internet zijn de uitbreidingen onbeperkt en ken er nog veel meer uit de mogelijkheden gehaald worden. Ook een groot voordeel van snel internet is de uploadsnelheid deze is vaak vele malen belangrijker dan de downloadsnelheid omdat we tegenwoordig heel veel zakelijk buiten de deur werken en contact maken met externe servers, hetgeen beteken dat we veel vanuit de computers of tablet ophalen en versturen naar de servers, door de hoge snelheid kunt u heel snel bestanden, grote bijlages, foto’s en video’s versturen en ophalen wat het werkbereik sterk vergroot.

Glasvezel en internet aanleggen

Borms Elektrotechniek kan glasvezel aansluiten en lassen Voor de particuliere markt is het vaak overbodig om glasvezel aan te leggen omdat de afstanden vaak kort zijn en UTP cat 6 kabel ruim afdoende kan zijn en ook kosten besparend is. Voor utiliteit gebouwen is het vaak interessant om glasvezel aan te leggen omdat dit heel veel bekabeling en lengte problemen van cat 6 en 6A kan voorkomen waardoor verliezen kunnen ontstaan, bij afstanden van hoger dan 90 meter ontstaat data verlies over UTP en hierdoor kan een onstabiel netwerk gaan ontstaan. Hierdoor is glasvezelaanleg daadwerkelijk kostenbesparend en ook een garantie dat de hoge snelheid behouden blijft en het netwerk stabiel blijft.

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Internet aanvragen?

Wilt u meer informatie over snel internet voor uw woning of kantoor of bedrijfsgebouw, kijk dan bij glasvezelkabel of doe een online informatieverzoek bij een provider (bijv Ziggo ,KPN) wij zullen als het nodig is voor u de binnen bekabeling verzorgen en het netwerk up to date maken.

    ×