Glasvezel internet aansluiten?

Waar een hoge internet snelheid wenselijk is met glasvezel internet

Glasvezel internet

Met glasvezel internet is het mogelijk om internet over glasvezel af te nemen. Dit heeft veel voordelen omdat de internetsnelheid nagenoeg zonder verliezen qua snelheid nagenoeg dezelfde snelheid blijft behouden van uw aangeboden snelheid van uw internet provider. Borms Elektrotechniek legt interne glasvezel aan, om met de snelheid van het internet gebruik te kunnen maken. Dit doen wij in de praktijk in opdracht van aannemingsbedrijven, gemeenten, scholen, particulieren en bij grote bouwprojecten of renovaties.
Glasvezel internet

Meer internetsnelheid met glasvezel internet

Veruit willen de meeste mensen glasvezel internet vanwege de enorme internetsnelheid die glasvezelverbinding met zich meebrengt. Met de snelheid van het licht kan met glasvezel internet data overgebracht en ontvangen worden. Daarnaast biedt glasvezel internet ook meer veiligheid en ongelimiteerde mogelijkheden. Helaas kunnen bestaande netwerken de vraag naar snelle en meer digitale diensten niet meer aan. Mede omdat de vraag hiernaar blijft toenemen. Glasvezelkabel is toereikend voor de komende technologische ontwikkelingen, aangezien glasvezelverbinding zo veel meer mogelijkheden biedt.

Waarom glasvezel internet de toekomst is

In tegenstelling tot glasvezel internet, zijn andere soorten verbindingen, zoals kabelverbinding gevoeliger voor storingen via de ether of radiogolven. Bovendien heeft een kabelverbinding soms technische beperkingen. Met glasvezel internet zijn de uitbreidingen onbeperkt en ken er nog veel meer uit de mogelijkheden gehaald worden. Ook een groot voordeel van glasvezel internet ten opzichte van ASDL is de uploadsnelheid. Daarmee kunt u heel snel bestanden, grote bijlages, foto’s en video’s versturen.

Glasvezel internet aanleggen

Borms Elektrotechniek kan glasvezel aansluiten en lassen Voor de particuliere markt is het vaak overbodig om glasvezel aan te leggen omdat de afstanden vaak kort zijn en UTP cat 6 kabel ruim afdoende kan zijn en ook kosten besparend is. Voor utiliteit gebouwen is het vaak interessant om glasvezel aan te leggen omdat dit heel veel bekabeling en lengte problemen van Cat (5e, 6 en 6A) kan voorkomen waarxdoor data verliezen kunnen ontstaan en een onstabiel netwerk gaat ontstaan. Hierdoor is glasvezelaanleg daadwerkelijk kostenbesparend en ook een garantie dat de hoge snelheid behouden blijft en het netwerk stabiel blijft.

Internet aanvragen?

Wilt u meer informatie over snel internet voor uw wijk of gemeente, kijk dan bij glasvezelkabel of doe een online informatieverzoek en nemen wij contact met u op.