Installatiebedrijf Santpoort

Vakbekwaam installatiebedrijf

Zoekt u als bedrijf of als particulier een vakbekwaam installatiebedrijf in Santpoort-Noord of Santpoort-Zuid? Dan is Borms installatietechniek hét installatiebedrijf bij u in de buurt en dat u snel van dienst is als het gaat om het plaatsen en onderhouden wij allerhande soorten installaties. Dat doen wij al enkele tientallen jaren. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld elektrotechnische installaties, data-installaties, camera systemen en ventilatiesystemen. U leest hieronder meer over onze werkzaamheden en onze uitgebreide ervaring als installatiebedrijf in Santpoort. Wilt u direct contact met ons opnemen voor meer informatie? Dat kan natuurlijk ook. Bel of mail ons gerust!

Installatiebedrijf in elektrotechniek

Wij zijn een technisch installatiebedrijf in Santpoort dat gespecialiseerd is in de elektrotechniek. Wij voeren voor u zowel kleine als grote elektrotechnische installatiewerkzaamheden uit. Zo kunt u ons inschakelen voor het laten aanleggen van krachtstroominstallaties, zwakstroominstallaties, noodstroomvoorzieningen, lichtinstallaties, glasvezel, camera systemen, kabel-tv en het aanleggen van intercomsystemen en/of diverse beveiligingssystemen.

Waarvoor Borms installatietechniek?

Tot onze opdrachtgevers mogen wij vooraanstaande bedrijven rekenen, en ook (semi) overheden, aannemers, architecten, projectontwikkelaars en natuurlijk particulieren. Voor al die opdrachtgevers ontwerpen, installeren en onderhouden wij installaties en installatiesystemen van uiteenlopende aard. Wij hebben daarvoor een team paraat dat bestaat uit monteurs, installateurs en elektriciens die allemaal gepokt en gemazeld zijn in hun vak. Dat team werk afwisselend bij onder andere nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten in de industrie, in de utiliteitsbouw en in de woningbouw. Onze kennis en ervaring wordt overigens geraadpleegd voor advies, overleg en informatie rond innovatieve ontwikkelingen in de installatie techniek.

Glasvezel aansluiting Santpoort

Glasvezel aanleg en installatie van verlichtingsystemen

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in alle installaties en werkzaamheden die gerekend kunnen worden tot het ontwikkelen, aanleggen en exploiteren van glasvezel in Nederland. Glasvezel is de innovatieve ontwikkeling waarmee data zeer snel doorgegeven kan worden. Ideaal voor bijvoorbeeld diensten als kabel, telefonie, internet en televisie. In Nederland zijn reeds 2 miljoen panden aangesloten op het glasvezelnetwerk. En die ontwikkeling is nog volop gaande. Een andere kernactiviteit van ons installatiebedrijf in Santpoort is het ontwikkelen, installeren en aanleggen van maatwerk verlichtingssystemen, zoals led verlichting, kantoorverlichting en interieurverlichting.

Waarom Borms installatietechniek inschakelen?

Als vakbekwaam installatiebedrijf onderscheiden wij ons met onderstaande kernwaarden:

  • Sparringpartner en adviseur bij alle voorkomende technische installaties
  • Gegarandeerde hoge kwaliteit bij ontwerp, installatie en onderhoud van technische installaties
  • Specialist in elektrotechnisch installaties
  • Wij leveren projecten binnen de tijd, prijs en kwaliteitsafspraken
  • Snel kunnen leveren van diensten en gewenste apparatuur
  • Persoonlijke en servicegerichte werkwijze

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Contact opnemen met Borms

Ontvangt u graag meer informatie over werkzaamheden als installatiebedrijf in Santpoort? Of heeft u een vraag over een specifieke installatie-opdracht? Wij horen het graag van u. Bel of mail ons gerust via 023 534 99 05 en info@borms.nl.

    ×