Installatiebedrijf IJmuiden

Vakbekwaam installatiebedrijf

Bent u op zoek naar een vakkundig installatiebedrijf in IJmuiden? Dan bent u bij de specialisten van Borms installatietechnieken helemaal aan het goede adres. Als installatiebedrijf zijn wij van vele markten thuis. Onze zeer uitgebreide kennis en ervaring deden wij op met het plaatsen en onderhouden van onder andere elektrotechnische installaties, data-installaties, camera systemen en ventilatiesystemen voor bedrijven en particulieren. Dat doen wij al vele tientallen jaren met veel enthousiasme. U leest hieronder meer over onze werkzaamheden als installatiebedrijf in IJmuiden. En als u snel meer wilt weten, kunt u natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Bel of mail ons gerust!

Installatiebedrijf in elektrotechniek

Borms installatietechnieken is een technisch installatiebedrijf in IJmuiden met een gelouterd team specialisten in de elektrotechniek. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine installatiewerkzaamheden. Tot onze kernactiviteiten behoren onder andere het aanleggen van elektrotechnische installaties op het gebied van krachtstroominstallaties, zwakstroominstallaties, noodstroomvoorzieningen, lichtinstallaties, glasvezel, camera systemen, kabel-tv het aanleggen van een intercomsysteem en/of uiteenlopende beveiligingssystemen.

Waarom kiest u voor ons installatiebedrijf?

Tot de opdrachtgevers van ons installatiebedrijf in IJmuiden behoren vooraanstaande bedrijven, (semi) overheden, aannemers, architecten, projectontwikkelaars en natuurlijk particulieren. Voor onze klanten ontwerpen, installeren en onderhouden wij zeer uiteenlopende installaties en installatiesystemen. Dat doet ons team van vakkundige en ervaren monteurs, installateurs en elektriciens bij zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten in de industrie, de utiliteitsbouw en de woningbouw. U kunt ons inschakelen voor zowel grote als kleine installatiewerkzaamheden. Daarbij zijn wij ook graag uw adviseur en vast aanspreekpunt voor overleg en informatie rond innovatieve ontwikkelingen in de installatie techniek.

Glasvezel aansluiting

Glasvezel installatie in IJmuiden

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in alle installaties en werkzaamheden die horen bij de ontwikkeling van de aanleg en exploitatie van glasvezel in Nederland. Met glasvezel kunt u kabel, telefonie, internet en televisie afnemen. Er zijn al 2 miljoen panden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Ook verlichtingssystemen – led verlichting, kantoorverlichting en interieurverlichting – installeren is een van onze belangrijke activiteiten.

Onze kernwaarden als installatiebedrijf

Als vakbekwaam installatiebedrijf in IJmuiden onderscheiden wij ons met onderstaande kernwaarden:

  • Sparringpartner en adviseur bij alle voorkomende technische installaties
  • Gegarandeerde hoge kwaliteit bij ontwerp, installatie en onderhoud van technische installaties
  • Specialist in elektrotechnisch installaties
  • Wij leveren projecten binnen de tijd, prijs en kwaliteitsafspraken
  • Snel kunnen leveren van diensten en gewenste apparatuur
  • Persoonlijke en servicegerichte werkwijze

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Contact opnemen met Borms

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden als installatiebedrijf in IJmuiden? Of heeft u een vraag over een specifieke installatie-opdracht? Bel of mail ons gerust via 023 534 99 05 en info@borms.nl.

    ×