Installatiebedrijf Hoofddorp

Vakbekwaam installatiebedrijf

Als u een installatiebedrijf in Hoofddorp zoekt dat beschikt over zeer veel kennis en ervaring in de installatietechniek en dat de meest complexe installatiewerkzaamheden voor u kan uitvoeren, dan is Borms Installatietechniek de partij voor u. Wij zijn elke opdrachtgever – particulier of bedrijf – als installatiebedrijf snel en vakkundig van dienst voor het plaatsen en onderhouden van de meest uiteenlopende soorten technische installaties. Zo kunt u ons uiteraard inschalen voor elektrotechnische installaties, data-installaties, camera systemen en ventilatiesystemen. Maar wij doen als installatiebedrijf in Hoofddorp uiteraard veel meer. Dat leest u hieronder op de pagina. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen voor meer informatie of gerichte vragen.

Elektrotechnisch installatiebedrijf in Hoofddorp

Als technisch installatiebedrijf in Hoofddorp zijn wij gespecialiseerd in alle soorten werkzaamheden in de elektrotechniek. Wij verrichten elektrotechnische installatiewerkzaamheden bij zowel particulieren als bij bedrijven. Dat zijn onder andere de installatie van krachtstroominstallaties, zwakstroominstallaties, noodstroomvoorzieningen, lichtinstallaties, glasvezel, camera systemen, kabel-tv en de aanleg van intercomsystemen en/of slimme beveiligingssystemen.

Onze opdrachtgevers

Tot onze opdrachtgevers mogen wij vele vooraanstaande bedrijven, (semi) overheden, aannemers, architecten, projectontwikkelaars en natuurlijk particulieren rekenen. Voor hen verzorgen wij de ontwerpen, de installatie en het onderhoud van zeer uiteenlopende technische installatiesystemen. Om in die vraag te voldoen, beschikken wij over groot team breed inzetbare vakmensen: monteurs, installateurs en elektriciens met een grote staat van dienst. Zij verrichten installatie werkzaamheden bij nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten in de industrie, de utiliteitsbouw en de woningbouw. Daarnaast wordt het team van Borms Installatietechniek in Hoofddorp veel gevraagd als adviseur en vast aanspreekpunt rond innovatieve ontwikkelingen binnen de installatietechniek.

Glasvezel aansluiting

Glasvezel en verlichtingsystemen

Het dataverkeer in Nederland groeit als kool, waardoor ons datanetwerk onder grote druk staat. De aanleg van glasvezel moet die druk verlichten. Glasvezel is sneller dan kabel en kan data supersnel versturen. Dat biedt uitkomst voor onze kabel, telefonie, internet en televisie verbindingen. Wij zijn zeer nadrukkelijk betrokken bij de ontwikkeling, aanleg, installatie en exploitatie van glasvezel. In Nederland zijn inmiddels 2 miljoen panden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Ook tot onze ‘core business’ als installatiebedrijf in Hoofddorp behoort de maatwerk ontwikkeling en installatie van geavanceerde verlichtingssystemen voor kantoren en interieurs. Veel bedrijven schakelen onze kennis en ervaring daarvoor in.

Waarom Borms Installatietechniek in Hoofddorp?

Als vakbekwaam installatiebedrijf in Hoofddorp onderscheiden wij ons met de volgende diensten en kernwaarden:

  • Sparringpartner en adviseur bij alle voorkomende technische installaties
  • Gegarandeerde hoge kwaliteit bij ontwerp, installatie en onderhoud van technische installaties
  • Specialist in elektrotechnisch installaties
  • Wij leveren projecten binnen de tijd, prijs en kwaliteitsafspraken
  • Snel kunnen leveren van diensten en gewenste apparatuur
  • Persoonlijke en servicegerichte werkwijze

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Contact opnemen met Borms Installatietechniek

Neem voor meer informatie over onze installatiewerkzaamheden contact op met Borms Installatietechniek in Hoofddorp. Of heeft u misschien een gerichte vraag over een specifieke installatie-opdracht? Wij horen het graag van u. Bel of mail ons gerust via 023 534 99 05 en info@borms.nl.

    ×