Installatiebedrijf Heemstede

Vakbekwaam installatiebedrijf

Bedrijven en particulieren die een vakbekwaam installatiebedrijf in Heemstede willen inschakelen, kunnen terecht bij de vakmensen van Borms Installatietechniek, hét installatiebedrijf bij u in de buurt. Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden als het plaatsen en onderhouden van diverse soorten technische installaties. Dat werk doen wij al jaren naar grote tevredenheid van onze klanten. Bij de installatie werkzaamheden die wij uitvoeren, kunt u onder andere denken aan elektrotechnische installaties, data-installaties, camera systemen en ventilatiesystemen. Maar uiteraard doen wij nog veel meer. Hieronder leest u meer over onze werkzaamheden en ervaringen als installatiebedrijf in Heemstede. Wilt u direct contact met ons opnemen? Bel of mail ons gerust!

Installatiebedrijf in elektrotechniek

Wij zijn een technisch installatiebedrijf in Heemstede met een specialisatie in de elektrotechniek. Wij voeren voor u zowel kleine als grote elektrotechnische installatiewerkzaamheden uit. Zo kunt u ons inschakelen voor het laten aanleggen van krachtstroominstallaties, zwakstroominstallaties, noodstroomvoorzieningen, lichtinstallaties, glasvezel, camera systemen, kabel-tv en het aanleggen van intercomsystemen en/of beveiligingssystemen.

Voor wie werkt Borms Installatietechniek?

Wij werken als installatiebedrijf in Heemstede voor een groot aantal vooraanstaande bedrijven, (semi) overheden, aannemers, architecten, projectontwikkelaars en – uiteraard – particulieren. Voor al die opdrachtgevers ontwerpen, installeren en onderhouden wij de meest uiteenlopende installaties en installatiesystemen. Daarvoor hebben wij een team van vakkundige en monteurs, installateurs en elektriciens ter beschikking die bij zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten in de industrie, de utiliteitsbouw en de woningbouw hun kennis en vaardigheden tonen. En niet te vergeten: ook als adviseur en vast aanspreekpunt voor overleg en informatie rond innovatieve ontwikkelingen binnen de installatietechniek zijn wij graag voor beschikbaar.

Glasvezel aansluiting

Glasvezel aanleg en installatie van verlichtingsystemen

Bij glasvezelinstallaties en alle werkzaamheden die horen bij de ontwikkeling, aanleg en exploitatie daarvan in Nederland zijn wij ook nadrukkelijk betrokken. Glasvezel is de nieuwste ontwikkeling voor het snel doorgeven van data. Dat biedt extra mogelijkheden voor diensten als kabel, telefonie, internet en televisie. En daar profiteert eigenlijk iedereen wel van. Ter indicatie van de populariteit en de vraag:  in een relatief korte periode zijn in Nederland reeds 2 miljoen panden aangesloten op het glasvezelnetwerk. En daar komen er uiteraard nog veel meer bij. Een andere activiteit die wij als installatiebedrijf in Hoogeveen tot onze ‘core business’ rekenen is het ontwikkelen en installeren van maatwerk verlichtingssystemen, zoals led verlichting, kantoorverlichting en interieurverlichting. Veel bedrijven laten zich daarover graag door ons adviseren.

Waarom de diensten van Borms installatietechniek?

Als vakbekwaam installatiebedrijf in Heemstede onderscheiden wij ons met onderstaande diensten en kernwaarden:

  • Sparringpartner en adviseur bij alle voorkomende technische installaties
  • Gegarandeerde hoge kwaliteit bij ontwerp, installatie en onderhoud van technische installaties
  • Specialist in elektrotechnisch installaties
  • Wij leveren projecten binnen de tijd, prijs en kwaliteitsafspraken
  • Snel kunnen leveren van diensten en gewenste apparatuur
  • Persoonlijke en servicegerichte werkwijze

DIENSTEN

INSTALLATECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Contact opnemen met Borms

Wellicht wilt meer weten over waarom u Borms Installatietechniek in Heemstede zou willen inschakelen. Wij vertellen u graag wat u wilt weten. Of misschien heeft u een vraag over een specifieke installatie-opdracht? Wij horen het graag van u. Bel of mail ons gerust via 023 534 99 05 en info@borms.nl.

    ×