Installatiebedrijf Haarlem

Vakbekwaam installatiebedrijf

Als u op zoek bent naar een vakbekwaam installatiebedrijf in Haarlem, dan komt u al snel terecht bij de specialisten van Borms installatietechniek. Met onze zeer uitgebreide ervaring in de installatietechniek, plaatsen en onderhouden wij al vele tientallen jaren installaties voor bedrijven en particulieren in de vorm van onder andere elektrotechnische installaties, data-installaties, camera systemen en ventilatiesystemen. U leest hieronder meer over onze werkzaamheden als installatiebedrijf in Haarlem. Maar u kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Bel of mail ons gerust!

Installatiebedrijf in elektrotechniek

Wij zijn een technisch installatiebedrijf met specialisatie in de elektrotechniek in Haarlem bij wie u terecht kunt voor het laten verrichten van zowel grote als kleine installatiewerkzaamheden. Tot onze kernactiviteiten behoren bijvoorbeeld de aanleg van elektrotechnische installaties op het gebied van krachtstroominstallaties, zwakstroominstallaties, noodstroomvoorzieningen, lichtinstallaties, glasvezel, camera systemen, kabel-tv het aanleggen van een intercomsysteem of diverse beveiligingssystemen.

Glasvezel aansluiting

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Tot onze opdrachtgevers behoren vooraanstaande bedrijven (semi) overheden, aannemers, architecten, projectontwikkelaars en particulieren. Voor al die klanten ontwerpen, installeren en onderhouden wij zeer uiteenlopende installaties en installatiesystemen. Dat doet ons team van vakkundige en ervaren monteurs, installateurs en elektriciens bij zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten in de industrie, de utiliteitsbouw en de woningbouw. U kunt ons inschakelen voor zowel grote als kleine installatiewerkzaamheden. Daarbij zijn wij ook graag uw adviseur en vast aanspreekpunt voor overleg en informatie rond innovatieve ontwikkelingen in de installatie techniek. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in alle installaties en werkzaamheden die horen bij de ontwikkeling van de aanleg en exploitatie van glasvezel in Nederland. Met glasvezel kunt u kabel, telefonie, internet en televisie afnemen. Er zijn in Nederland al 2 miljoen panden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Ook verlichtingssystemen – led verlichting, kantoorverlichting en interieurverlichting – installeren is een van onze belangrijke activiteiten.

Onze kernwaarden als installatiebedrijf

Als vakbekwaam installatiebedrijf onderscheiden wij ons met onderstaande kernwaarden:

  • Sparringpartner en adviseur bij alle voorkomende technische installaties
  • Gegarandeerde hoge kwaliteit bij ontwerp, installatie en onderhoud van technische installaties
  • Specialist in elektrotechnisch installaties
  • Wij leveren projecten binnen de tijd, prijs en kwaliteitsafspraken
  • Snel kunnen leveren van diensten en gewenste apparatuur
  • Persoonlijke en servicegerichte werkwijze

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Contact opnemen met Borms

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden als installatiebedrijf in Haarlem? Of heeft u een vraag over een specifieke installatie-opdracht? Bel of mail ons gerust via 023 534 99 05 en info@borms.nl.

    ×