Installatiebedrijf Bloemendaal

Vakbekwaam installatiebedrijf

Heeft u een ervaren en vakkundig installatiebedrijf in Bloemendaal nodig? Borms installatietechniek is het installatiebedrijf dat met (technische) kennis en advies voor u klaarstaat. Wij deden als bedrijf de benodigde kennis en ervaring op in het plaatsen en onderhouden van installatietechniek voor bedrijven en particulieren. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor vele elektrotechnische installaties, data-installaties, camera systemen en/of systemen voor ventilatie. Over onze werk als installatiebedrijf in Bloemendaal komt u onderstaand meer te weten. En als u contact met ons opneemt, weet u uiteraard ook snel wat wij als installatiebedrijf voor u kunnen betekenen. Bel of mail ons dus gerust!

Installatiebedrijf in elektrotechniek

Wij zijn een technisch installatiebedrijf waarvoor u in Bloemendaal en omgeving terecht kunt met al uw elektrotechnische vragen en opdrachten. Zo zijn wij in te schakelen voor de meest diverse installatiewerkzaamheden, groot en/of klein. Tot onze kernactiviteiten rekenen wij bijvoorbeeld het maken van elektrotechnische installaties voor bijvoorbeeld krachtstroominstallaties, zwakstroominstallaties, noodstroomvoorzieningen, lichtinstallaties, glasvezel, camera systemen, kabel-tv en de aanleg van intercomsystemen of diverse beveiligingssystemen. Heeft u een andere soort installatie wensen? Of heeft u hier advies over nodig? Wij helpen u graag!

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Voor wie werken wij zoal? Dat zijn (semi) overheden, aannemers, architecten, projectontwikkelaars en – uiteraard ook – vele particulieren. Voor zowel bestaande als nieuwbouwprojecten ontwerpen, installeren en onderhouden wij de meest uiteenlopende installaties en installatiesystemen. En dat doen wij in de sectoren industrie, de utiliteitsbouw en de woningbouw. Die werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd door ons team van vakkundige, ervaren monteurs, installateurs en elektriciens. Bij vele van die boeiende projecten hebben wij ook vaak de taak van adviseur en vast aanspreekpunt voor overleg en informatie. Dat is zeker het geval bij innovatieve ontwikkelingen in de installatie techniek.

Glasvezel aansluiting

Aanleg glasvezel

Alle installatie werkzaamheden die horen bij het ontwikkelen, aanleggen en exploiteren van glasvezel in Nederland behoren ook tot onze ‘core business’. Glasvezel biedt kabel, telefonie, internet en televisie in één. Al meer dan twee miljoen panden zijn reeds aangesloten op een glasvezelnetwerk. En als installatiebedrijf in Bloemendaal worden wij uiteraard ook zeer veel gevraagd voor de installatie en het onderhoud van verlichtingssystemen: led verlichting, kantoorverlichting en interieurverlichting.

Waar staan wij als installatiebedrijf voor?

Als vakbekwaam installatiebedrijf kunt u ons aanspreken op de volgende kernwaarden:

  • Sparringpartner/adviseur bij alle voorkomende technische installaties
  • Gegarandeerde hoge kwaliteit bij ontwerp, installatie en onderhoud van uw technische installatie
  • Gespecialiseerd in elektrotechnische installaties
  • Projecten worden binnen de tijd, prijs en kwaliteitsafspraken geleverd
  • Snelle levering van diensten en gewenste apparatuur
  • Persoonlijke en servicegerichte werkwijze

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Contact opnemen met Borms

Ontvang u graag meer informatie over onze werkzaamheden als installatiebedrijf in Bloemendaal? Of heeft u een vraag over een specifieke installatie-opdracht? Bel of mail ons gerust via 023 534 99 05 en info@borms.nl.

    ×