Installatiebedrijf Beverwijk

Elektrotechnisch installatiebedrijf in Beverwijk

Wij zijn als technisch installatiebedrijf in Beverwijk gespecialiseerd in alle soorten elektrotechnische klussen. Wij verrichten onze installatiewerkzaamheden uit bij zowel particuliere klanten als bij bedrijven. Dat gaat bijvoorbeeld om het installeren van krachtstroominstallaties, zwakstroominstallaties, noodstroomvoorzieningen, lichtinstallaties, glasvezel, camera systemen, kabel-tv en de aanleg van intercomsystemen, slimme beveiligingssystemen en nog veel meer!

Voor wie werken wij?

Wij werken voor vooraanstaande bedrijven, (semi) overheden, aannemers, architecten, projectontwikkelaars en particulieren. Wij staan garant voor het ontwerpen, de installatie en het onderhoud van diverse installatiesystemen van technische aard. De vraag in ons werk is breed. Om die reden beschikken wij over groot team breed inzetbare vakmensen: monteurs, installateurs en elektriciens die het klappen van de zweep wel kennen. Zij doen de belangrijke installatiewerkzaamheden bij nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten in de industrie, de utiliteitsbouw en de woningbouw. Ook wordt ons team vakmensen van Borms Installatietechniek in Beverwijk zeer regelmatig geraadpleegd voor advies en als aanspreekpunt inzake innovaties in de installatietechniek.

Glasvezel aansluiting

Glasvezel en verlichtingsystemen

Het dataverkeer in Nederland groeit en groeit. Het bestaande datanetwerk barst bijna uit zijn voegen. De aanleg van glasvezel kan dat probleem verhelpen, omdat deze dunne vezelkabel veel sneller data kan doorsturen. Ideaal dus voor bestaande kabel, telefonie, internet en televisie diensten. Borms Installatietechniek is in Beverwijk en omstreken zeer nadrukkelijk betrokken bij de ontwikkeling, aanleg, installatie en exploitatie van glasvezel. Tot nu toe zijn al ruim 2 miljoen panden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Overigens horen ook de maatwerk ontwikkeling en installatie van geavanceerde verlichtingssystemen voor kantoren en interieurs tot onze ‘core business’ als installatiebedrijf in Beverwijk behoort. Veel bedrijven schakelen onze enorme kennis en ervaring daarvoor in.

Waarom Borms Installatietechniek in Beverwijk?

Als installatiebedrijf in Beverwijk kunt u bij ons op het volgende rekenen:

  • Sparringpartner en adviseur bij alle voorkomende technische installaties
  • Gegarandeerde hoge kwaliteit bij ontwerp, installatie en onderhoud van technische installaties
  • Specialist in elektrotechnisch installaties
  • Wij leveren projecten binnen de tijd, prijs en kwaliteitsafspraken
  • Snel kunnen leveren van diensten en gewenste apparatuur
  • Persoonlijke en servicegerichte werkwijze

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Contact opnemen met Borms Installatietechniek

Neem voor meer informatie over onze installatiewerkzaamheden in Beverwijk contact op met Borms Installatietechniek. Wilt u ons een gerichte vraag stellen over een specifieke installatie-opdracht? Wij horen het graag van u. Bel of mail ons gerust via 023 534 99 05 en info@borms.nl.

    ×