Installatiebedrijf Bennebroek

Vakbekwaam installatiebedrijf

Heeft u als bedrijf of particulier een installatiebedrijf in Bennebroek nodig dat u met zeer veel kennis en ervaring in de installatietechniek graag van dienst is. Borms Installatietechniek is het installatiebedrijf in Bennebroek dat u snel kunt inhuren voor het plaatsen en onderhouden van diverse soorten technische installaties bij u in de buurt. Bij de installatie werkzaamheden die wij voor vele opdrachtgevers uitvoeren kunt u onder andere denken aan elektrotechnische installaties, data-installaties, camera systemen en ventilatiesystemen. Maar op het gebied van installatietechniek doen wij uiteraard nog veel meer. Wat dat is, leest u op deze pagina. Direct contact met ons opnemen kan natuurlijk ook. Bel of mail ons daarom gerust!

Elektrotechnisch installatiebedrijf in Bennebroek

Wij zijn een technisch installatiebedrijf in Bennebroek met specialisatie in de elektrotechniek. Wat doen wij zoal op dat gebied? Dat zijn zowel kleine als grote elektrotechnische installatiewerkzaamheden. We noemen bijvoorbeeld het aanleggen van krachtstroominstallaties, zwakstroominstallaties, noodstroomvoorzieningen, lichtinstallaties, glasvezel, camera systemen, kabel-tv en het aanleggen van intercomsystemen en/of slimme beveiligingssystemen.

Voor wie werkt Borms Installatietechniek?

Onze diensten als installateur worden wij met grote regelmaat ingehuurd door vooraanstaande bedrijven, (semi) overheden, aannemers, architecten, projectontwikkelaars en vooral ook particulieren. Zij vragen ons voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van zeer uiteenlopende installaties en installatiesystemen. Vanwege die brede vraag hebben wij ook breed inzetbare vakkundige en monteurs, installateurs en elektriciens tot onze beschikking met veel ervaring. Zij worden ingezet voor installatiewerk bij nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten in de industrie, de utiliteitsbouw en de woningbouw. Daarnaast worden wij ook veel gevraagd als adviseur en vast aanspreekpunt voor overleg en informatie rond innovatieve ontwikkelingen binnen de installatietechniek. Uiteraard kunt ons daarvoor ook bellen!

Glasvezel aansluiting

Glasvezel aanleg en installatie van verlichtingsystemen

Glasvezel is de nieuwste ontwikkeling voor het snel doorgeven van data. Dat biedt extra mogelijkheden voor diensten als kabel, telefonie, internet en televisie. Bij alle werkzaamheden die horen bij de ontwikkeling, aanleg, installatie en exploitatie van glasvezel daarvan in Nederland zijn wij ook nadrukkelijk betrokken. De vraag hiernaar is groot. Ter indicatie: in relatief korte periode zijn reeds 2 miljoen panden aangesloten op het glasvezelnetwerk. En dat worden er in de zeer nabije toekomst alleen maar meer. Een andere activiteit die wij als installatiebedrijf in Bennebroek tot onze ‘core business’ mogen rekenen is het ontwikkelen en installeren van maatwerk verlichtingssystemen, zoals led verlichting, kantoorverlichting en interieurverlichting. Veel bedrijven laten zich daarover graag door onze vakmensen adviseren.

Waarom de diensten van Borms installatietechniek?

Als vakbekwaam installatiebedrijf in Bennebroek onderscheiden wij ons met onderstaande diensten en kernwaarden:

  • Sparringpartner en adviseur bij alle voorkomende technische installaties
  • Gegarandeerde hoge kwaliteit bij ontwerp, installatie en onderhoud van technische installaties
  • Specialist in elektrotechnisch installaties
  • Wij leveren projecten binnen de tijd, prijs en kwaliteitsafspraken
  • Snel kunnen leveren van diensten en gewenste apparatuur
  • Persoonlijke en servicegerichte werkwijze

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Contact in Bennebroek opnemen met Borms

Wellicht wilt meer weten over het inschakelen van Borms Installatietechniek in Bennebroek. Wij vertellen u graag wat u wilt weten. Of misschien heeft u een vraag over een specifieke installatie-opdracht? Wij horen het graag van u. Bel of mail ons gerust via 023 534 99 05 en info@borms.nl.

    ×