Installatiebedrijf Alkmaar

Vakbekwaam installatiebedrijf

Zoekt u een installatiebedrijf in Alkmaar met zeer veel kennis en ervaring in de installatietechniek? Borms Installatietechniek is het installatiebedrijf in Alkmaar dat u snel en vakkundig van dienst is als het gaat om het plaatsen en onderhouden van vele soorten technische installaties. Wat betreft installatie werkzaamheden die wij uitvoeren, behoren onder meer elektrotechnische installaties, data-installaties, camera systemen en ventilatiesystemen. Maar wij doen in de installatietechniek in Alkmaar uiteraard veel meer. Dat leest u hieronder op de pagina. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen voor meer informatie of gerichte vragen.

Elektrotechnisch installatiebedrijf in Alkmaar

Borms Installatietechniek is het technische installatiebedrijf dat in Alkmaar gespecialiseerd is in alles wat met elektrotechniek te maken heeft. Wat houdt dat bijvoorbeeld in? Wij verrichten kleine elektrotechnische installatiewerkzaamheden bij particulieren als grote elektrotechnische installatieklussen bij bedrijven. Hierbij gaat het onder andere om het installeren van krachtstroominstallaties, zwakstroominstallaties, noodstroomvoorzieningen, lichtinstallaties, glasvezel, camera systemen, kabel-tv en het aanleggen van intercomsystemen en/of slimme beveiligingssystemen.

Voor wie werkt Borms Installatietechniek?

Als installateur worden wij in Alkmaar ingehuurd door vooraanstaande bedrijven, (semi) overheden, aannemers, architecten, projectontwikkelaars en vooral ook particulieren. Wij verzorgen het ontwerp, de installatie en het onderhoud van zeer uiteenlopende installaties en technische installatiesystemen. Voor deze brede vraag aan diensten hebben wij een groot team breed inzetbare vakkundige en monteurs, installateurs en elektriciens in dienst met zeer veel kennis van zaken. Zij zijn verantwoordelijk voor installatie werkzaamheden bij nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten in de industrie, de utiliteitsbouw en de woningbouw. Daarnaast worden wij ook veel gevraagd als adviseur en vast aanspreekpunt voor overleg en informatie rond innovatieve ontwikkelingen binnen de installatietechniek in Alkmaar.

Glasvezel aansluiting

Glasvezel aanleg en installatie van verlichtingsystemen

Het dataverkeer in Nederland is enorm gegroeid en het datanetwerk staat onder druk. Met de aanleg van glasvezel moet die druk verlicht worden. Glasvezel is zeer geschikt voor het snel doorsturen van gegevens. Dat biedt extra mogelijkheden voor diensten als kabel, telefonie, internet en televisie. Bij de ontwikkeling, aanleg, installatie en exploitatie van glasvezel zijn wij nadrukkelijk betrokken. Inmiddels zijn meer dan 2 miljoen panden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Daar zal het niet bij blijven. Een andere activiteit die wij als installatiebedrijf in Alkmaar tot onze ‘core business’ rekenen is het ontwikkelen en installeren van maatwerk verlichtingssystemen, zoals led verlichting, kantoorverlichting en interieurverlichting. Veel bedrijven laten zich daarover graag door onze ervaren vaklieden adviseren en informeren.

Waarom Borms Installatietechniek in Alkmaar?

Als vakbekwaam installatiebedrijf in Alkmaar onderscheiden wij ons met onderstaande diensten en kernwaarden:

  • Sparringpartner en adviseur bij alle voorkomende technische installaties
  • Gegarandeerde hoge kwaliteit bij ontwerp, installatie en onderhoud van technische installaties
  • Specialist in elektrotechnisch installaties
  • Wij leveren projecten binnen de tijd, prijs en kwaliteitsafspraken
  • Snel kunnen leveren van diensten en gewenste apparatuur
  • Persoonlijke en servicegerichte werkwijze

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Contact opnemen met Borms Installatietechniek

Meer weten over Borms Installatietechniek in Alkmaar? Wij vertellen u graag wat u wilt weten. Of misschien heeft u een gerichte vraag over een specifieke installatie-opdracht? Wij horen het graag van u. Bel of mail ons gerust via 023 534 99 05 en info@borms.nl.

    ×