Installatiebedrijf Aerdenhout

Vakbekwaam installatiebedrijf

Als u een ervaren en vakkundig installatiebedrijf in Aerdenhout nodig heeft, dan is Borms installatietechniek het bedrijf dat u het beste kunt inschakelen. Wij hebben in de loop van de jaren veel kennis en ervaring opgedaan in het plaatsen en onderhouden van installatietechniek voor bedrijven en particulieren. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld vele elektrotechnische installaties, data-installaties, camera systemen en ventilatiesystemen. Over onze werkzaamheden als installatiebedrijf in Aerdenhout leest u hieronder meer. Uiteraard kunt u ook al direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Bel of mail ons dus gerust!

Installatiebedrijf in elektrotechniek

Borms installatietechniek is een technisch installatiebedrijf in de regio Aerdenhout met een specialisatie in de elektrotechniek. U kunt ons dus voor de meest uiteenlopende installatiewerkzaamheden inschakelen, voor zowel grote als kleine projecten. Tot onze kernactiviteiten behoren bijvoorbeeld de aanleg van elektrotechnische installaties voor onder andere krachtstroominstallaties, zwakstroominstallaties, noodstroomvoorzieningen, lichtinstallaties, glasvezel, camera systemen, kabel-tv en de aanleg van intercomsystemen of diverse beveiligingssystemen. Heeft u hier advies over nodig? Ook daarmee helpen wij u graag.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Opdrachtgevers die wij met regelmaat bedienen met onze installatiewerkzaamheden zijn (semi) overheden, aannemers, architecten, projectontwikkelaars en – uiteraard ook – vele particulieren. Voor hen ontwerpen, installeren en onderhouden wij de meest uiteenlopende installaties en installatiesystemen. Die werkzaamheden worden uitgevoerd door ons ervaren team van vakkundige monteurs, installateurs en elektriciens. En dat doen wij bij zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten in de industrie, de utiliteitsbouw en de woningbouw. Bij vele projecten fungeren wij ook vaak als adviseur en vast aanspreekpunt voor overleg en informatie rond innovatieve ontwikkelingen in de installatie techniek.

Glasvezel aansluiting

Aanleg glasvezel

Ook zijn wij gespecialiseerd in alle installatie werkzaamheden die horen bij het ontwikkelen, aanleggen en exploiteren van glasvezel in Nederland. Glasvezel biedt kabel, telefonie, internet en televisie in één. Inmiddels zijn ruim twee miljoen panden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Verder zijn de installatie en het onderhoud van verlichtingssystemen – led verlichting, kantoorverlichting en interieurverlichting – ook onderdeel van onze veel voorkomende werkzaamheden.

Waar staan wij als installatiebedrijf voor?

Als vakbekwaam installatiebedrijf herkent u ons aan de volgende kernwaarden:

  • Sparringpartner/adviseur bij alle voorkomende technische installaties
  • Gegarandeerde hoge kwaliteit bij ontwerp, installatie en onderhoud van uw technische installatie
  • Gespecialiseerd in elektrotechnische installaties
  • Projecten worden binnen de tijd, prijs en kwaliteitsafspraken geleverd
  • Snelle levering van diensten en gewenste apparatuur
  • Persoonlijke en servicegerichte werkwijze

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Contact opnemen met Borms

Ontvangt u graag meer informatie over onze werkzaamheden als installatiebedrijf in Aerdenhout? Of heeft u een vraag over een specifieke installatie-opdracht? Bel of mail ons gerust via 023 534 99 05 en info@borms.nl.

    ×