Elektricien IJmuiden

Uw vakkundige elektricien in IJmuiden

Zoekt u een elektricien in IJmuiden voor wie de elektrotechniek geen geheimen heeft? Die elektricien vindt u bij Borms Elektrotechniek. Wij hebben zeer uitgebreide kennis in en ervaring met installatietechniek en het plaatsen en onderhouden van onder andere elektrotechnische installaties, data-installaties, camera systemen en ventilatiesystemen voor bedrijven en particulieren. Uiteraard kunt u ons ook gewoon vragen voor de – voor ons – wat minder ingewikkelde opdrachten zoals elektra aanleggen bij thuis of op kantoor. Hieronder komt u meer te weten over onze werkzaamheden als elektricien in IJmuiden. Direct contact met ons opnemen via de telefoon of e-mail kan natuurlijk ook.

Elektra aanleggen en/of vervangen

Wilt u uw elektra laten plaatsen, of misschien wel vervangen, bij u thuis of in uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Of u nu een (licht)schakelaar wil laten repareren of een elektrisch apparaat wil aansluiten; voor alle elektra gerelateerde werkzaamheden, kunt u de elektricien in IJmuiden van Borms Elektrotechniek inschakelen. Het plaatsen en/of vervangen van elektra doen wij dagelijks in uw regio, zodat iedereen elke dag opnieuw kan genieten van het feit dat elektrische apparaten hun werk doen omdat de stroomvoorzieningen in orde zijn. Ook het vervangen en/of repareren van lichtschakelaars kunt u uiteraard rustig aan ons elektricien overlaten.

Glasvezel aansluiting IJmuiden

Groepenkast vervangen

Een groepenkast vervangen is een werkje dat niet iedereen zomaar kan doen. Daarvoor heeft u echt een elektricien in IJmuiden nodig om dat nauwkeurig en foutloos voor u te doen. Wij leveren en vervangen vrijwel alle soorten groepenkasten, van 2 tot maar liefst 50 groepen. Voor een elektricien van een elektrotechnisch installatiebedrijf is dat natuurlijk een zeer overzichtelijk werkje. Hieronder ziet u wat wij op het gebied van groepenkasten allemaal voor u kunnen doen:

  • Groepenkasten plaatsen
  • Groepenkasten uitbreiden
  • Extra groep aanleggen
  • Groepen toevoegen in de meterkast
  • Aardlekschakelaar vervangen / plaatsen
  • Hoofdschakelaar installeren
  • Stopcontact in meterkast plaatsen

Elektricien voor duurzame verlichting

Heeft u nieuwe verlichting nodig of wilt u de bestaande verlichting in uw pand vervangen? Als vakbekwame elektricien in IJmuiden komen wij dat graag bij u doen. En als geïnteresseerd bent in het laten aanleggen van duurzame led verlichting, informeren wij u graag over de installatie van deze goede en voordelige verlichting. Zeker met oog op duurzaamheid geven wij u graag een passend advies. Wij tonen u de uitgebreide en sfeervolle mogelijkheden van kwalitatief hoogstaande led interieurverlichting.

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Vele mogelijkheden van led verlichting

Als elektricien in IJmuiden hebben wij een zeer ruim assortiment led verlichting tot onze beschikking. Hieruit kunnen we, samen met u, een keuze maken voor de led interieurverlichting die perfect in uw interieur past en aansluit bij uw smaak en uw favoriete kleuren. Dit kan zowel binnenshuis als buiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van het laten aanleggen van fraaie gevel verlichting of verlichting bij de entree van uw huis of bij de voordeur?

Contact opnemen met onze elektricien

Wilt u in IJmuiden een elektricien van Borms Elektrotechniek inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail ons via 023 534 99 05 en info@borms.nl.

    ×