Elektricien Hoofddorp

Vakkundige elektricien in Hoofddorp

Zoekt u een goede elektricien in Hoofddorp? Borms Elektrotechniek is de vakkundige elektricien voor u in Hoofddorp om uiteenlopende elektra werkzaamheden in en rond woningen en bedrijfspanden uit te voeren. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen wij alle opdrachten snel en nauwkeurig voor u uitvoeren. Zo hoeft u nooit lang te wachten op een nieuw stopcontact in de muur, een nieuwe lichtaansluiting in het plafond of een nieuwe groep in uw meterkast. Naast het installeren van elektra in uw pand kunnen wij als elektricien u vanzelfsprekend ook van dienst zijn bij het onderhouden of repareren van elektra. Denk bijvoorbeeld aan een overbelasting van de meterkast, een kortsluiting en vergelijkbare problemen. Ook voor de meer complexe opdrachten kunt u onze hulp inschakelen, voor bijvoorbeeld elektrotechnische installaties, data-installaties, camera systemen en ventilatiesystemen. U leest hieronder over wat wij als elektricien in Hoofddorp voor u kunnen betekenen.

Elektra aanleggen of vernieuwen

Kunnen wij bij u thuis of in uw kantoorpand veilige elektra aanleggen of vernieuwen? Heeft u een nieuwe (licht)schakelaar nodig? Of moet er een elektrisch apparaat worden aangesloten? Voor alles op het gebied van elektra kunt u de vakmensen van Borms Elektrotechniek inschakelen. Voor ons als elektricien in Hoofddorp is dat dagelijkse kost. Wij voorzien graag iedereen in de regio Hoofddorp van goed werkende en veilige elektra. Als u dat aan de elektricien in Hoofddorp overlaat, kiest u altijd voor veiligheid!

Glasvezel aansluiting

Groepenkast plaatsen of vervangen

De groepenkast in uw pand kunt u zien als het hart van uw elektrische installatie. In de groepenkast wordt de regulering van de elektriciteit in uw pand verzorgt door het doorgeven van voldoende stroom naar de verschillende groepen. De groepenkast wordt kwetsbaar als u te veel apparaten of grootstroomverbruikers op een groep aansluit. U kunt een stroomstoring voorkomen, door tijdig onderhoud en het eventueel uitbreiden of repareren van de groepenkast door de elektricien in Hoofddorp Wat doen wij zoal?

  • Groepenkasten plaatsen
  • Groepenkasten uitbreiden
  • Extra groepen aanleggen
  • Groepen toevoegen in de meterkast
  • Aardlekschakelaar vervangen / plaatsen
  • Hoofdschakelaar installeren
  • Stopcontact in meterkast plaatsen

Elektricien inschakelen voor duurzame verlichting

Wilt u oude verlichting vervangen door duurzame led-interieurverlichting? Wij informeren en adviseren u graag over de installatie van deze kostenbesparende en kwalitatief zeer goede verlichting. En natuurlijk verzorgen wij ook graag de installatie voor u als elektricien in Hoofddorp. Als elektricien leveren wij direct uit voorraad van een groot assortiment led verlichting. Samen met u maken we een keuze voor led interieurverlichting op maat op basis van uw interieur, uw smaak en de door u gewenste kleuren. Dit kan zowel in huis als buiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van fraaie decoratieve verlichting aan of voor uw gevel of verlichting bij de entree of uw voordeur?

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Contact met Borms Elektrotechniek

Wil u een elektricien in Hoofddorp van Borms Elektrotechniek inschakelen? Neem dan contact met ons op. Bel of mail ons via 023 534 99 05 en info@borms.nl.

    ×