Elektricien Haarlem

Uw vakkundige elektricien in Haarlem

Bent u op zoek naar een vakkundige elektricien in Haarlem? In Borms Elektrotechniek vindt u de elektricien met zeer uitgebreide ervaring in installatietechniek en het plaatsen en onderhouden van elektrotechnische installaties, data-voip-installaties, camera systemen en ventilatiesystemen voor bedrijven en particulieren. Uiteraard kunt u ons in Haarlem ook gewoon inschakelen voor mindere complexe opdrachten als elektra aanleggen bij thuis of op kantoor. U leest hieronder meer over onze werkzaamheden als elektricien. Direct contact met ons opnemen voor meer informatie kan natuurlijk ook. Bel of mail ons gerust!

Elektra aanleggen of vervangen

Wilt u uw elektra aan laten leggen of juist vernieuwen in uw huis of bedrijf. En of u nu een (licht)schakelaar wil laten repareren of een elektrisch apparaat wil aansluiten: daarvoor kunt u de elektricien van Borms Elektrotechniek inschakelen. Het plaatsen en/of vervangen van elektra is is iets wat wij als elektricien in Haarlem dagelijks doen, zodat iedereen in de regio dagelijks kan genieten van het feit dat alle elektrische apparaten naar behoren werken. Ook het vervangen en/of repareren van lichtschakelaars behoort tot onze werkzaamheden.

Glasvezel aansluiting

Groepenkast vervangen

Voor het vervangen van een groepenkast, kunt u waarschijnlijk ook wel de hulp van een elektricien in Haarlem gebruiken die dat foutloos voor u doet. Wij leveren alle soorten groepenkasten. Of het nu gaat om 2 groepen of 50 groepen, wij vervangen uw groepenkast. Als elektrotechniek installateur is dat werk natuurlijk een kolfje naar onze hand. Wat kunnen wij in dit kader nog meer voor u betekenen?

  • Groepenkasten plaatsen
  • Groepenkasten uitbreiden
  • Extra groep aanleggen
  • Groepen toevoegen in de meterkast
  • Aardlekschakelaar vervangen / plaatsen
  • Hoofdschakelaar installeren
  • Stopcontact in meterkast plaatsen

Elektricien voor duurzame verlichting

Heeft u nieuwe verlichting nodig of wilt u bestaande verlichting vervangen? Ook dan zijn wij uw vakbekwame elektricien die dat graag voor doet. Als u interesse hebt in led interieurverlichting, kunnen wij u uitgebreid informeren over de installatie van deze verlichting. Zeker met oog op duurzaamheid geven wij u graag het juiste advies en laten we u de vele mogelijkheden van kwalitatief hoogstaande led interieurverlichting ervaren.

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Vele mogelijkheden van led verlichting

Als elektricien in Haarlem hebben wij een zeer ruim assortiment led verlichting. Samen met u kunnen we hieruit een keuze maken uit de led interieurverlichting die past bij uw interieur, en smaak in de door u gewenste kleuren. Dit kan zowel binnenshuis als buiten. Wat dacht u van fraaie gevel verlichting of verlichting bij de entree of uw voordeur?

Contact met de elektricien van Borms opnemen

Wil u in Haarlem een elektricien van Borms Elektrotechniek inschakelen? Neem dan contact met ons op. Bel of mail ons via 023 534 99 05 en info@borms.nl

    ×