Elektricien Bloemendaal

Uw vakkundige elektricien in Bloemendaal

Als u iemand vraagt naar een vakkundige elektricien in Bloemendaal, wordt u ongetwijfeld doorverwezen naar Borms Elektrotechniek. Wij zijn de elektricien met een zeer goede reputatie in de regio die wij danken aan onze zeer uitgebreide ervaring in installatietechniek. Onze business is het plaatsen en onderhouden van onder meer elektrotechnische installaties, data-installaties, camera systemen en ventilatiesystemen bij zowel bedrijven als particuliere klanten. Wij zijn in en om als elektricien in Bloemendaal ook in te schakelen voor minder complexe opdrachten bij u thuis of in uw bedrijf. U leest hieronder over wat die werkzaamheden allemaal kunnen inhouden. Wilt u snel meer weten? Neem dan telefonisch of per e-mail gerust contact met ons op voor meer informatie.

Elektra bij u aanleggen of vernieuwen

Kunnen wij bij u thuis of in uw fabriek of kantoorpand elektra aanleggen of vernieuwen? Of wilt u een (licht)schakelaar laten repareren of een elektrisch apparaat vakkundig laten aansluiten. Ook voor de kleine(re) projecten kunt u de vakmensen van Borms Elektrotechniek inschakelen. Het plaatsen en/of vervangen van elektra doen wij als elektricien in Bloemendaal uiteraard dagelijks. Wij voorzien graag zoveel mogelijk inwoners van Bloemendaal en omgeving van goed werkend en veilige elektra in en rond het pand. Daarom is het vervangen, repareren of plaatsen van lichtschakelaars ook een niet onbelangrijk onderdeel van ons werk.

Glasvezel aansluiting

Groepenkast plaatsen of vervangen

Heeft u een nieuwe groepenkast nodig, of wilt een oude vervangen? Dan is een vakkundige elektricien in Bloemendaal inschakelen zeer belangrijk voor veilig gebruik van uw elektra zonder storingen. Wij leveren alle soorten groepenkasten. Heeft u slechts 2 groepen of toch liever 50 groepen nodig? Als elektrotechniek installateur doen wij dat uiteraard met groot genoegen. Wat kunnen wij vakkundig elektricien voor u betekenen?

  • Groepenkasten plaatsen
  • Groepenkasten uitbreiden
  • Extra groepen aanleggen
  • Groepen toevoegen in de meterkast
  • Aardlekschakelaar vervangen / plaatsen
  • Hoofdschakelaar installeren
  • Stopcontact in meterkast plaatsen

Elektricien inschakelen voor duurzame verlichting

Wilt u uw – niet zo energiezuinige – verlichting laten vervangen door echt duurzame verlichting om op uw energienota te besparen en ook het milieu te ‘verlichten’? Dat zijn werkzaamheden die wij als elektricien voor u in Bloemendaal graag voor u uitvoeren. Dan heeft u ongetwijfeld grote belangstelling voor de mogelijkheden van het installeren van led-interieurverlichting? Wij informeren en adviseren u graag over de installatie van deze kostenbesparende en kwalitatief zeer goede verlichting. Uiteraard doen wij dan ook graag de installatie voor u.

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Vele mogelijkheden van led verlichting

Als elektricien in Bloemendaal kunnen wij u zeer veel vertellen over led-verlichting. Wij leveren dan ook direct uit voorraad van een groot assortiment led verlichting. Samen met u maken we een keuze voor led interieurverlichting op maat op basis van uw interieur, uw smaak en de door u gewenste kleuren. Dit kan in huis als buiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van fraaie decoratieve verlichting aan of voor uw gevel of verlichting bij de entree of uw voordeur?

Contact met de elektricien van Borms opnemen

Wil u een elektricien in Bloemendaal van Borms Elektrotechniek inschakelen? Neem dan contact met ons op. Bel of mail ons via 023 534 99 05 en info@borms.nl.

    ×