Elektricien Beverwijk

Vakkundige allround elektricien in Beverwijk

Bent u op zoek naar een ervaren elektricien in Beverwijk? Bij Borms Elektrotechniek kunt u in Beverwijk terecht voor vrijwel alle elektra werkzaamheden in en rond uw woning en/of uw bedrijfspand. Met onze ruime ervaring kunnen wij alle opdrachten rond elektriciteit snel en nauwkeurig voor u uitvoeren. Bij ons hoeft u nooit lang te wachten op de installatie van een nieuw stopcontact in de muur, een nieuwe lichtaansluiting in het plafond of een nieuwe groepenkast. Ook voor de meer complexe opdrachten kunt u onze hulp inschakelen, voor bijvoorbeeld elektrotechnische installaties, data-voip-installaties, camera systemen en ventilatiesystemen. U leest hieronder meer over onze werkzaamheden als elektricien in Beverwijk.

Nieuwe elektra of bestaande elektra vervangen

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning of bedrijfspand ontkomt u niet aan het aanleggen van nieuwe elektra. Is de elektra in uw bestaande pand niet meer toereikend of zelfs onveilig? Of zijn er (nieuwe) (licht)schakelaars gewenst? Voor alle soorten elektra werkzaamheden kunt u vakmensen van Borms Elektrotechniek laten komen. Wij doen dat snel en veilig.

Glasvezel aansluiting door installatiebedrijf Beverwijk

Groepenkast plaatsen of vervangen

In elk pand hoort een groepenkast te zitten die het hart vormt van uw elektrische installatie. De groepenkast verzorgt de regulering van de elektriciteit naar de verschillende stroomgroepen. Als u te veel apparaten of grootstroomverbruikers op een groep aansluit, wordt de groepenkast kwetsbaar. Voorkom dus een stroomstoring in de toekomst door het tijd laten plegen van onderhoud en/of het uitbreiden van het aantal groepen. Wat doen wij als elektricien in Beverwijk onder andere?

  • Groepenkasten plaatsen
  • Groepenkasten uitbreiden
  • Extra groepen aanleggen
  • Groepen toevoegen in de meterkast
  • Aardlekschakelaar vervangen / plaatsen
  • Hoofdschakelaar installeren
  • Stopcontact in meterkast plaatsen

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Elektricien inschakelen voor duurzame verlichting

Heeft u al duurzame led-interieurverlichting? Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden van deze kostenbesparende kwaliteitsverlichting. En als elektricien in Beverwijk verzorgen wij ook graag de installatie. Wij leveren alles direct uit voorraad. Samen met u maken we een keuze voor de perfect led interieurverlichting op maat op basis van uw interieur, uw smaak en de door u gewenste kleuren. En wat dacht u bijvoorbeeld van stijlvolle decoratieve verlichting aan of voor uw gevel of verlichting bij de entree of voordeur van uw pand?

Contact met Borms Elektrotechniek

Wil u een elektricien in Beverwijk van Borms Elektrotechniek inschakelen? Neem dan contact met ons op. Bel of mail ons via 023 534 99 05 en info@borms.nl.

    ×