Elektricien Alkmaar

Uw vakkundige elektricien in Alkmaar

Borms Elektrotechniek is de vakkundige elektricien in Alkmaar die u nodig heeft bij al uw werkzaamheden aan elektra. Wij zijn de elektricien met een zeer goede reputatie in de regio die wij danken aan onze zeer uitgebreide ervaring in installatietechniek. Wij plaatsen en onderhouden onder meer elektrotechnische installaties, data-installaties, camera systemen en ventilatiesystemen bij zowel bedrijven als particuliere klanten. Ook zijn wij in en om Alkmaar als elektricien in te schakelen voor minder complexe elektra werkzaamheden bij u thuis of in uw bedrijf. U leest hieronder over wat wij als elektricien in Alkmaar voor u kunnen betekenen. Voor snel meer informatie kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Elektra aanleggen of vernieuwen

Kunnen wij bij u thuis of in uw fabriek of kantoorpand veilige en niet haperende elektra aanleggen of vernieuwen? Of is een (licht)schakelaar reparatie nodig? Of het vakkundig aansluiten van een elektrisch apparaat? Ook voor de wat kleine(re) elektra opdrachten kunt u uiteraard de vakmensen van Borms Elektrotechniek inschakelen. Voor de elektricien in Alkmaar is dat dagelijks werk. Wij voorzien graag zoveel mogelijk inwoners van Alkmaar en omgeving van goed werkend en veilige elektra in en rond woonhuis of bedrijfspand. Daarom is het vervangen, repareren of plaatsen van lichtschakelaars een onbelangrijk onderdeel van ons werk. Daarmee kiest u altijd voor veiligheid!

Glasvezel aansluiting

Groepenkast plaatsen of vervangen

De groepenkast is het hart van een woning of bedrijfspand op het gebied van elektra. De groepenkast zorgt voor de regulering van de elektriciteit in huis door voldoende stroom naar de verschillende groepen door te sluizen. Een groepenkast wordt kwetsbaar als u te veel apparaten of grootstroomverbruikers op een groep aansluit. Om stroomstoring te voorkomen, kunnen wij u helpen met het onderhouden, uitbreiden en repareren van de groepenkast. Wat kunnen wij als elektricien in Alkmaar voor u betekenen?

  • Groepenkasten plaatsen
  • Groepenkasten uitbreiden
  • Extra groepen aanleggen
  • Groepen toevoegen in de meterkast
  • Aardlekschakelaar vervangen / plaatsen
  • Hoofdschakelaar installeren
  • Stopcontact in meterkast plaatsen

Elektricien inschakelen voor duurzame verlichting

Wilt u uw verlichting vervangen door duurzame verlichting? Dat doen wij als elektricien in Alkmaar graag voor u. Wat dacht u van het laten installeren van led-interieurverlichting? Wij informeren en adviseren u graag over de installatie van deze kostenbesparende en kwalitatief zeer goede verlichting. En natuurlijk verzorgen wij ook graag de installatie voor u.

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Vele mogelijkheden van led verlichting

Wij kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van led-verlichting. Als elektricien leveren wij direct uit voorraad van een groot assortiment led verlichting. Samen met u maken we een keuze voor led interieurverlichting op maat op basis van uw interieur, uw smaak en de door u gewenste kleuren. Dit kan in huis als buiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van fraaie decoratieve verlichting aan of voor uw gevel of verlichting bij de entree of uw voordeur?

Contact met de elektricien van Borms opnemen

Wil u een elektricien in Alkmaar van Borms Elektrotechniek inschakelen? Neem dan contact met ons op. Bel of mail ons via 023 534 99 05 en info@borms.nl.

    ×