Elektricien Aerdenhout

Uw vakkundige elektricien in Aerdenhout

Als u iemand vraagt naar een vakkundige elektricien in Aerdenhout, wordt u waarschijnlijk verwezen naar Borms Elektrotechniek. Wij zijn de elektricien met zeer uitgebreide ervaring in installatietechniek en in het plaatsen en onderhouden van elektrotechnische installaties, data-voip-installaties, camera systemen en ventilatiesystemen voor bedrijven en particulieren. En veel bedrijven en particulieren weten dat. U kunt ons in de regio Aerdenhout ook voor ingewikkelde en minder complexe opdrachten inschakelen als elektricien bij u thuis of in uw bedrijf. U leest hieronder over wat wij als elektricien in Aerdenhout voor u kunnen betekenen. Snel meer weten? Neem dan direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Bel of mail ons dus gerust!

Elektra aanleggen of vervangen

Wilt u uw elektra aan laten leggen of juist laten vernieuwen op een veilige en vertrouwde manier in uw huis of bedrijf? Of wil u een (licht)schakelaar laten repareren of een elektrisch apparaat aansluiten. Ook voor de kleine(re) projecten kunt u de vakmensen van Borms Elektrotechniek inschakelen. Het plaatsen en/of vervangen van elektra doen wij als elektricien in Aerdenhout uiteraard dagelijks. Zo heeft iedereen in de omgeving altijd plezier van goed werkende elektrische aansluitingen en apparaten. Ook het vervangen en/of repareren van lichtschakelaars behoort daarom tot onze werkzaamheden.

Glasvezel aansluiting

Groepenkast vervangen

Wilt u een groepenkast laten aanleggen of vervangen? Dan kunt u waarschijnlijk ook wel de hulp van een vakkundige elektricien in Aerdenhout gebruiken die dat zonder storingen voor u doet. Heeft u 2 groepen of 50 groepen nodig? Wij vervangen alle soorten groepenkasten. Als elektrotechniek installateur doen wij dat uiteraard met groot genoegen. Wat kunnen wij in dit kader allemaal voor u doen?

  • Groepenkasten plaatsen
  • Groepenkasten uitbreiden
  • Extra groep aanleggen
  • Groepen toevoegen in de meterkast
  • Aardlekschakelaar vervangen / plaatsen
  • Hoofdschakelaar installeren
  • Stopcontact in meterkast plaatsen

Elektricien inschakelen voor duurzame verlichting

Wilt u uw oude energieslurpende verlichting vervangen door duurzame verlichting? Ook dat zijn werkzaamheden die wij als vakbekwame elektricien in Aerdenhout graag voor u doen. Heeft u belangstelling voor led interieurverlichting? Dan kunnen wij u uitgebreid informeren over de installatie van deze kostenbesparende en zeer goede soort verlichting. Met het oog op duurzaamheid kunnen wij u er veel over vertellen en adviseren wij u graag over de vele mogelijkheden van kwalitatief hoogstaande led interieurverlichting.

DIENSTEN

INSTALLATIETECHNIEK
GLASVEZEL
VERLICHTING

Vele mogelijkheden van led verlichting

Als elektricien in Aerdenhout hebben wij een zeer ruim assortiment led verlichting. Samen met u kunnen we hieruit een keuze maken uit de led interieurverlichting die past bij uw interieur, en uw smaak in de door u gewenste kleuren. Dit kan zowel binnen als buiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van fraaie gevelverlichting of verlichting bij de entree of uw voordeur?

Contact met de elektricien van Borms opnemen

Wil u een elektricien in Aerdenhout van Borms Elektrotechniek inschakelen? Neem dan contact met ons op. Bel of mail ons via 023 534 99 05 en info@borms.nl.

    ×