Technowinkel online!

Technowinkel

Over Borms Elektrotechniek

Borms Elektrotechniek is opgericht door Richard Borms op 5 december 1995 en bestaat dit jaar 25 jaar. Door hard werken en heel veel plezier is Borms Elektrotechniek een vooruitstrevend bedrijf. Gaat mee met de tijd qua installaties, scholing en vernieuwing! Toch blijven wij hier natuurlijk mee door gaan. Borms Elektrotechniek gaat nog steeds met de tijd mee en blijft innoveren. Dat wij blijven innoveren blijkt vooral ook uit onze uitbreiding van onze volledig vernieuwde webshop met de naam Technowinkel.

De Technowinkel

De webwinkel is online en is in opbloei! De technowinkel van Borms Elektrotechniek is zeer ruim opgezet. Zoekt u iets, heeft u iets nodig of wilt u bepaalde installaties gemonteerd hebben, neem een kijkje in onze webwinkel en zo nodig kunt u ons een mail sturen of telefonisch contact maken.

Technowinkel is een van Nederlands grootste one-stop-webshops in technische (installatie)materialen. Met een assortiment van ruim 380.000 artikelen vindt u op deze site gegarandeerd wat u zoekt en nodig heeft. Bovendien biedt de Technowinkel voor zowel de professionele installateur als de consument een ruim aanbod in onder andere bevestigings- en hulp materialen, elektrotechniek, gereedschap, huishoudelijk, koeling/lucht, sanitair, verlichting en verwarming. Kortom u kunt voor alle kwaliteitsmerken en budgetmerken bij ons terecht. En door de uitgebreide en gedetailleerde productinformatie weet u vooraf precies wat u in huis haalt.

Doe-Het-Zelf installaties

Waarom doet u het niet zelf? Hoewel dit soms onmogelijk lijkt hebben wij ervoor gezorgd dat onze Technowinkel ook geschikt is voor mensen die graag zelf willen werken en bouwen. Wij hebben de mogelijkheid gecreëerd  om met Doe-Het-Zelf installaties te gaan werken. De doe-het-zelf installaties kunnen in overleg met Borms Elektrotechniek worden opgezet voor u. Dit is bijvoorbeeld mogelijk met tekeningen en begeleiding. Diensten door installatie door Borms Elektrotechniek B.V. zijn natuurlijk ook mogelijk voor de moeilijkere knooppunten in de installaties waarin u ondersteuning nodig heeft. Bovendien kunt u altijd voor advies kunt u contact met ons opnemen. Zo kan de installateur met u bespreken wat nodig is en wat er gedaan zal moeten worden.

Daarnaast zijn wij erg blij dat de webwinkel het voor vele mensen makkelijker kan maken. Ook zullen wij berichten gaan schrijven voor de website, daarmee hopen wij dat u altijd op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en nieuwe tips en weetjes.

Hiervoor kunt u contact met ons opnemen:

Mail: info@technowinkel.nl Het beantwoorden van E-mail gebeurt in volgorde van ontvangst. Met drukke periodes kan het beantwoorden langer duren, uiteraard zullen wij er zorg voor dragen dat we er alles aan doen om zo snel mogelijk te beantwoorden op uw E-mail.

Tel. 023-5349905 van 9.30 uur tot 15.30 uur,  buiten deze tijden is de mogelijkheid om een boodschap achter te laten waarna wij dan contact met u zullen opnemen.

Met vriendelijke groeten,

Technowinkel

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *