Richard en Brian Borms altijd vrolijk Borms Elektrotechniek

Onze webwinkel is online, neem ook een kijkje!

Beste lezer(s),

Borms Elektrotechniek is opgericht door Richard Borms op 5 december 1995 en bestaat dit jaar dus al ruim 23 jaar. Met hard werken en heel veel plezier is Borms Elektrotechniek altijd een vooruitstrevend bedrijf geweest. Altijd mee met de tijd qua installaties, scholing en vernieuwing! Hier blijven wij natuurlijk mee door gaan. Borms Elektrotechniek wil nog steeds met de tijd mee gaan en blijven innoveren. De webwinkel gaat hier enorm in mee! Wij zijn druk bezig geweest met de webwinkel op de achtergrond maar nu is het dan eindelijk zo ver. De webwinkel is online en is in opbloei! De webwinkel van Borms Elektrotechniek is zeer handig. Zoekt u iets, heeft u iets nodig of wilt u bepaalde installaties gemonteerd hebben,  neem een kijkje in onze webwinkel!

Borms Webshop biedt verschillende producten aan. We hebben ook verschillende doelgroepen. Zakelijk, particulier maar ook voor mensen die graag werken met Doe-Het-Zelf installaties. De doe-het-zelf installaties kunnen uiteraard ook in overleg met Borms Elektrotechniek. Diensten door installatie door Borms Elektrotechniek B.V. zijn natuurlijk ook mogelijk! Voor advies kunt u contact met ons opnemen. Zo kan de installateur met u bespreken wat nodig is en wat er gedaan zal moeten worden. tevens kunnen wij ook tekeningen verzorgen waardoor het makkelijk wordt om zelf aan te leggen met of zonder ondersteuning van Borms Elektrotechniek BV

Wij zijn erg blij dat de webwinkel het voor vele mensen makkelijker kan maken. Ook zullen wij berichten blijven schrijven voor de website, zo kunt u altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en nieuwe tips en weetjes.

Hiervoor kunt u contact met ons opnemen:

info@borms.nl of 023-5349905

 

Met vriendelijke groeten,

Borms Elektrotechniek

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *