Met Domotica haalt u automatisering, comfort en hoge efficiency binnen

Domotica systemen voor bedrijven

Borms Elektrotechniek is leverancier en installateur van Domotica systemen. Domotica maakt efficiënt werken of wonen steeds makkelijker, door duurzame techniek, efficiency, communicatie en een hoge mate van comfort bij elkaar te brengen.

Wat is domotica?

Domotica is een verzamelnaam, waarbij de technologie en efficiency voorop staat. Gekoppeld aan een aantal bijbehorende diensten, om de kwaliteit van wonen en leven te optimaliseren. Domotica systemen verhogen de comfort door eenvoudige technologisch toepassingen in uw bedrijfspand of kantoor aan te brengen. Met Domotica systemen kan verlichting, beveiliging of zelfs de verwarming automatisch worden geregeld, zodat u er geen omkijken meer naar heeft en slechts eenmalig hoeft naar wens hoeft in te stellen.

Domotica systemen: wat houdt het precies in?

Domotica systemen voor bedrijven worden op diverse manieren ontwikkeld en aangelegd. Hoe veilig is het wel niet dat een alarm automatisch aanslaat via een bewegings- of geluidsdetector in uw kantoor of bedrijfspand of de zonneschermen die automatisch in werking treden als de zon te fel gaat schijnen. Afhankelijk van uw wensen, gaan wij samen met u bekijken hoe domotica binnen uw bedrijf geautomatiseerd kan worden. Met alle technologische aanpassingen is hier steeds meer vraag naar. We willen het tenslotte allemaal zo snel en makkelijk mogelijk voor elkaar hebben nietwaar?

Domotica aanleggen: wat is hiervoor nodig?

Om domotica op de juiste manier binnen uw bedrijf aan te leggen, is een goede stroomvoorziening erg belangrijk. Dit zullen wij dan ook altijd controleren en desgewenst aanvullen om een goed domotica systeem te kunnen toepassen op de bestaande mogelijkheden of nieuwe apparatuur. Desgewenst plaatsen wij extra stopcontacten, indien dit nodig is om domotica systemen hierop aan te sluiten.

Domotica systemen: de voordelen

Domotica systemen bieden veel voordelen voor uw bedrijf:

• Domotica verhoogt de duurzaamheid en comfort
• Biedt meer mogelijkheden voor energiekosten besparing
• Met een bedieningspaneel of uw mobiel heeft u controle over alle ruimtes
• In teken van inbraakpreventie verlichting op afstand aan- en uit zetten
• U kunt uw kantoor of bedrijf op afstand blijven monitoren en controleren
• Altijd overzicht van de energie verbruik op uw smartphone

Domotica aanvragen?

Wilt u alle mogelijkheden van domotica voor uw bedrijfspand(en), kantoor of innovatieproject weten? Vraag nu gelijk meer informatie aan of maak een afspraak!